(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Århus. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært innholdsrik uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter. Allerede i kveld er det V65-JACKPOT i Bergen, og her ligger det 270 985 ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det så V75-JACKPOT på Bjerke, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det stor V86-JACKPOT fra Sverige, og her ligger det 6 730 623 ekstra i åtterpotten. Lørdag 1. april byr Varig Orkla på V75-fest, og her blir det igjen GULLJACKPOT.

Her skal det dreie seg om V4-lunsjen til Århus, og vi spiller bankerfritt i jakten på flotte lunsjkroner. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 4 Ginger Ice – Er en hoppe på vei mot superformen, og den er spillbar i innledningsløpet. Var uheldig nest sist, og kom da til mål med krefter igjen. Sist var den brenngod fra dødens, men ble spurtet ned på streken av 6 Gaghan Frisco. Leverer den på sitt beste igjen så har den en god sjanse i innledningsløpet, og vi prøver den som en frekk tipsener mot favoritten.

V4-2 : 3 Holiday – Er fakta ikke så verst, og den skal passes nå. Sist misset kusken starten, og det løpet kan man bare glemme. Gangen før var den god toer på en bra tid. Er kjapp fra start, sporet er perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES! Løpet ellers er jevnt, og her plukker vi med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 Freeze – Avgjorde enkelt nest sist, og var fin til seier da. Sist kjørte nok Juel seg litt bort ved at han lot tethesten få dempe for mye. Var uansett meget god i nederlaget. Er i toppform, og skal ha en bra sjanse i omgivelser som dette.

V4-4 : 5 Gambler – Er i superform, og har vært knallgod i nederlagene de to siste gangene. Dukker opp mot helt riktig motstand, og feilfritt burde den duge svært godt i et løp som dette. PASSES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»