(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang fra Bergen. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært innholdsrik uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter. Allerede i kveld er det V65-JACKPOT i Bergen, og her ligger det 270 985 ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det så V75-JACKPOT på Bjerke, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det stor V86-JACKPOT fra Sverige, og her ligger det 6 730 623 ekstra i åtterpotten. Lørdag 1. april byr Varig Orkla på V75-fest, og her blir det igjen GULLJACKPOT.

Her skal det dreie seg om JACKPOTOMGANGEN fra Bergen, og det er en ordentlig flott omgang som venter. Den beste bankeren dukker opp i monteløpet, og her skal de andre få slite med å slå 6 Honannas Marcelle som det virkelig lyste av i denne stilarten fjerde sist. Den blir naturligvis også banket på Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Thai Maxim – Feilet fra seg seieren sist, mens den var knallgod til seier nest sist. Innersporet kan bli en felle, men skulle det bli tet, ja, da kan fort dette løpet være over. Er en motivert favoritt. 9 Pensacola – Er ikke så verst på sitt beste, og gjorde flere fine løp før pausen. Er formen på plass etter pausen så duger den normalt godt her. Motbudet.

V65-2 : 1 Børtveit’n – Var svak sist, men det er nok heller ikke slike opplegg denne skal ha. Gangen før var den GOD i nederlaget, og da stod den altså 20m bak 4 Polle Maia som den nå står 20m foran… Fra tet vil den nok også være mer «modig», og kan fort lede dette lenge om den er tilbake på sitt beste.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Honannas Marcelle – Fikk prøve seg under sal for første gang fjerde sist, og holdt da lekestue med Troll Svenn (stod 40m bak). Var rett og slett smellfin under sal. I et vanlig travløp sist ble den sittende bom fast som fulltanket, og formen virker å være ordentlig bra. En kjapp sprint er kun et pluss, og denne blir ikke enkel å ha med å gjøre. SPILLES!

V65-4 : 3 Trusty Lightning – Dukket opp i Gaute Lura regi sist, og virket klart forbedret direkte. Galopperte fra start, havnet en bra bit bak feltet, men kom tilbake, og ble sittende bom fast i kulissene. Nå er den solid kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, den er lynrask fra start, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Settes frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 10 Bråtnes Myrra – Er egentlig 20m feil ute, men drar stor fordel av et lite felt, for da betyr tilleggene mindre. Har vist veldig bra form over en lengre periode, og i kveld er den altså kuskeplusset med Dalen. Runder garantert de fleste, og den har normalt en bra sjanse i omgivelser som dette.

V65-6 : 5 Deep Sea Lucky – Gjør stortsett bare gode løp, men var nok ikke helt på topp sist. Rapportene nå er fine igjen, motstanden er ikke veldig hard, og skulle den komme seg foran så er dette løpet over. Er en svært motivert favoritt i finalen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»