(Nettavisen)

Vi har en fantastisk lørdag foran oss og det store høydepunktet er naturligvis lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Men legg også merke til at det lørdag kveld er internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Unionskampen med internasjonal V75 er blitt en tradisjon på Momarken i mars og både sportslig og spillemessig er det en meget fin omgang som venter. I og med at svenskene spiller sammen med oss, er det også svenske starttider som gjelder. Det betyr at spillestopp i V75 først er kl 16.20. I fjor omsatte denne omgangen for drøye 92 mill kr og utbetalingen for sju rette ble på 87 472 kr. Flere av V75-løpene lørdag krever en god del markeringer, jeg velger derfor å spille med to bankere og den første av dem kommer ut i V75-5.

Herlige gevinster i tirsdagens V75 på Bjerke
Undertegnede spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget jeg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splitter jeg bankerne og spilte vekselvis med 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme som banker.

På andelslagene med banker på 1 Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:
To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang på Momarken. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000

Karrierebeste i seiersløpet sist - vinner igjen lørdag
1 Kashmina B.R. har virkelig blomstret i regi Kristian Malmin. Debuterte for Malmin på Biri i desember og stod da vrient til i tolvtespor bak bilen. Avsluttet strålende til andre da, og har fulgt opp med tre seire på fem starter etter det løpet. Gjorde nok karrierebeste i V75-finalene på Bjerke for tre uker siden og lekte hjem seieren fra tet mot bra motstand. Motstanden er nok opp enda ett hakk lørdag, men Kashmina B.R. har vunnet sportrekningen og fra førstespor bak bilen, vil nok Malmin sitte foran. Årsdebuterende 6 Infinity Sisu er bra, likeledes 2 Ballerina Indika. Kashmina B.R. blir neppe favoritt i løpet, det er bare og takke og bukke for. 1 Kashmina B.R. blir den ene av mine to V75-bankere på Momarken lørdag.
Rangering V75-5/V5-3: 1 B: 6-2-5 C: 3-11-9-7-4-12

Stoletheshow innfrir i årsdebuten
Frode Hamre velger altså å ta ut sin superstjerne 2 Stoletheshow i årsdebut lørdag i Steinlagers æresløp i V75-6. Åtteåringen sprang inn nesten fem millioner kroner i fjor med seieren i Nettavisen Oslo Grand Prix som den aller største seieren. Kristian Malmin sier på forhånd at vil sitte foran med 1 Z. Boko, så får vi se hva som skjer når bilen slipper feltet. Stoletheshow slo uansett klart bedre hester enn det han møter lørdag i flere av seiersløpene i fjor og er nok veldig godt forberedt til årsdebuten. 2 Stoletheshow blir min hovedbanker i lørdagens V75-omgang og blir også min banker i DD-spillet og V5-spillet.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 2 B: 1-3-9 C: 4-5-6-7-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-1 - Varmblodshester. Stayerløp. 3140 meter voltestart.
Lørdagens V75-omgang innledes med ett stayerløp der jeg står på fem hester på samtlige V75-forslag.

Det er nok ikke det beste stayerløpet jeg har sett og jeg velger å sette hedershesten 12 Ble Du Gers først på min rangering. Startet to ganger over denne distansen i fjor og var tredje og sjette da, men neppe helt i toppform i noen av de løpene. Årsdebuterte med en sterk tredjeplass på Bjerke for to uker siden og møter passende motstand her. Anders Svanstedt og hans 8 Starbec's A. To Z kommer til å bli spillefavoritt. Vist meget solid form i det siste og står med tre seire på de fem siste startene, men Svanstedt er ikke kusken som rader opp V75-seire. Det gjør heller ikke Hans Crebas som kjører sine første løp i Norge denne lørdagen. Crebas hadde en supersesong i fjor og tøffingen 7 Bransbys Juke Box var blant stallhestene som bidro til det. Liker distansen og formen er solid.

Det vrimler av minioutsidere i V75-, på 20 meter tillegg står et par av dem. 4 Rittmester Hill har allerede startet fire ganger i år og vist bra form. 3 Floydside AM gikk bra etter galopp sist blir min femte og siste hest på forslagene i V75-1.
Rangering V75-1: A: 12 B: 8-7-4-3 C: 10-2-14-1-9-13-15-5-11-6

PS: Før V75-1 starter kjører Momarken en helt egen internasjonal V4-omgang der det garantert blir høy omsetning. Jeg spiller bankerfritt i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-2 - STL Klass II. Varmblodshester. 2640 meter autostart.
Tre hester skiller seg noe ut i dette stayerløpet i V75-2 og slik 8 Patrick Palema så ut i norgesdebuten med en svært imponerende seier, setter jeg Anette Midtlyngs fireårige Muscle Hilll-sønn først på min rangering, tross åttendespor bak bilen. Måtte da trave store deler av løpet i dødens og det var bra hester med i det løpet.

3 Gucci Line har gjort to løp i regi Bo Westergaard. Innledet med andreplass i Ålborg, og imponerte med helenkel seier på Jägersro sist. Står fint til i tredjespor bak bilen og må være ett hett seiersbud i dette løpet. 7 Sandokan blir den trolige spillefavoritten. David Perssons fireårsvallak var også favoritt i svensk V75 sist, men da endte det med startgalopp. Vist meget solide takter i løpene forut for det og er naturligvis en vinnerkandidat. 1 Canopus har et høyt maksnivå, men viser ikke det hver gang. Står fint til i førstespor bak bilen og Wallevik-traveren får plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-2: A: 8 B: 3-7-1 C: 9-5-2-11-12-10-4-6

V75-3/V5-1 - STL Bronsdivisionen. 1640 meter autostart.
Et veldig fint løp venter i V75-3 og på det største V75-forslaget betaler jeg for åtte hester, men jeg er ikke helt sikker på at jeg får fanget vinneren likevel.

5 Ian B.R. blir min frekke favoritt. Østre-traveren var rett og slett knallgod når han kneblet storfavoritten A Perfect Dutchess nedover oppløpet på Jarlsberg forrige fredag. Hesten kan flytte beina fra start og kan komme seg tidlig foran. 11 Castor The Star er en av mange topphester på Jørgen Westholms kvalitetsfylte stall. Meget god vinner i svensk V75 sist, og selv fra bakspor er hesten tidlig aktuell i ett løp det luktet høyt oppdrevet tempo av. 4 Red Hot Roadster var kanongod i seiersløpet sist på Solvalla, men kan ikke være med i noen tetkamp her. 1 Skate Trix gjorde en flott årsdebut i et ganske tøft V75-løp på Forus og Frode Hamres seiersmaskin kan vinne med klaff på veien.

Ytterligere fire hester tas med på det største V75-forslaget. 2 The Baron vant sist og står fint til. 6 A Perfect Dutchess skuffet fra tet sist, men er nok aller best på sprint. 8 Gentletron har funnet enda en formtopp, men det må løse seg fra ett sjanseartet åttendespor. 3 Brake Cooling blir veldig lite spilt, men er i kanonform og var svært tapper toer etter ett tungt løpsopplegg i V75 på Bergen travpark sist.
Rangering V75-3/V5-1: A: 5 B: 11-4-1-2-6-8-3 C: 7-10-9-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4/V5-2 - Kaldblodshester. Østfoldpokalen. 2140 meter voltestart.
Tradisjonsrike Østfoldpokalen har som vanlig blitt en perle av ett spilleløp. Jeg velger på løse løpet på kun fire hester og håper at jeg kommer meg velberget gjennom med de fire.

Tøffingen 13 Stumne Fyr har radet opp med toppløp i evigheter og når alle skulle spille Troll Solen på Bjerke sist, så blåste Høitomt til tet med Stumne Fyr og vant løpet etter behag. Det var faktisk hestens fjerde strake seier. Nå er det andre forutsetninger med 20 meter tillegg og mange hester å runde, men samtidig er det ikke så mange tøffinger på strek. Min favoritt. 1 Bäcklös Uriel har tre seire på de fire siste starten og vant lett fra tet sist. Mats E. Djuse kommer nok til å lede dette løpet lenge også, kanskje helt inn. 4 Ard debuterer i regi Frode Hamre, men trakk det vriene fjerdesporet i volta. Løser Tom Erik Solberg den floken på en grei måte, kan han vinne. 8 Brenne Røn rader opp seire og har imponert mang en gang i vinter. Nå er det bakspor som gjelder, han får plass på de fleste V75-forslagene.
Rangering V75-4/V5-2: A: 13 B: 1-4-8 C: 11-3-2-5-15-12-7-9-6-14-10

V75-7/V5-5/DD-2 - STL Klass I. Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Ett herlig oppgjør i STL Klass I avrunder lørdagens V75-omgang på Momarken og jeg tar med seks hester på de to største V75-forslagene.

Frode Hamre har god tro på 4 Thai Targaryan og har god tro på at han kan komme seg tidlig foran. Var hardt betrodd i ett V75-løp på Bjerke sist, men alt ble feil i det løpet. Fra tet må det være bra vinnersjanse for Muscle Hill-sønnen i V75-7. 2 Mercenary er ikke noe tetbud i følge Jørgen Westholm, men er i form og tåler å gjøre jobb underveis. Mitt andrevalg. 1 Maquavit E. står innbydende til i førstespor bak bilen og har vist flott form den siste tiden. Høitomt velger trolig ryggløp og kommer lukene til slutt, er han veldig giftig på en speed. 5 Trefilov årsdebuterer med gode rapporter i ryggen.

7 Kentucky Lobell var meget god vinner i årsdebuten, men står sjanseartet til. Sammen med upålitelige 6 Jonathan Bank A.B., får Henriksen-traveren plass på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-7/V5-5/DD-2: A: 4 B: 2-1-5-7-6 C: 9-3-12-10-11-8