(Nettavisen)

Vi er vel i gang med en ny flott travuke denne siste uken i mars og også denne lørdagen er det Gulljackpot i V75 når Varig Orkla Arena byr opp til V75-fest lørdag ettermiddag. Onsdag er det stor V86-jackpot fra Solvalla/Bergsåker med hele 6 730 623 SEK ekstra i åtterpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Spillemessig er det naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Bergsåker med stor jackpot og hele 6 730 623 SEK ekstra i åtterpotten som er onsdagens høydepunkt, men det er uansett en spennende lunsjmeny som Momarken byr på. Med åtte løp på menyen er det også V5-spill, i tillegg til V4-lunsjen og denne innledes i V4-4 med spillestopp kl 13.25. V4 har som vanlig spillestopp kl 12.20. I V4-spillet velger jeg å spille bankerfritt, mens jeg spiller med dobbeltbanker i V5-spillet.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-lunsj på Momarken. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 522

Austevoll kan lede hele veien i V4-1
3 Mustang Valley og Gunnar Austevoll blir etter alle solemerker ganske klar favoritt i V4-1 og det med rette. Jan-Arne Raabs formsterke vallak hang veldig godt med storfavoritten Fine Wine Fashion fra lederryggen på Bjerke for tre uker siden og har en fin oppgave foran seg onsdag. Fra tredjespor bak bilen er garantert Gunnar Austevoll på tetjakt og mot overkommelig motstand, kan hesten lede hele veien.

Tre hester gjør opp i V4-2
Ikke veldig høy klasse på V4-2, årsdebuterende 3 Fanny Invalley blir min favoritt. Truls Desseruds fireårshoppa gjorde et par riktig fine løp i treårssesongen og er nok vel forberedt til årsdebuten. Fra Färjestad kommer Magnus Jakobsson med 4 Kraftwerk som bør kunne hevde seg bra mot onsdagens motstand. 9 Grand Velocity har møtt svært gode hester i sine to siste løp, og blitt treer og toer i disse to. Bakspor trekker litt ned, men hoppa må være en bra seierskandidat i disse omgivelsene.

Høitomt kan lede hele veien
Ett sprintløp i mellomklassen for varmblodshester venter i V4-3/DD-1 og løpet er stengt på maks 600 startpoeng. Det betyr mye formløse hester på farten, blant dem 1 Dreamliner. Niåringen vant fire løp i fjor og ett av dem var V75-løp. Ikke vært i nærheten av de taktene i sine første løp i år, men fra førstespor vil nok Eirik Høitomt satse alt på å forsvare sitt innerspor. Min favoritt i et jevnt felt.

Årets første for DD-bankeren
Også V4-4/V5-1/DD-2 er et løp for varmblodshester og stengt på 600 startpoeng. 4 Difficult Ways har vunnet sportrekningen blant de mest betrodde og hoppa har også fått unnagjort årsdebuten. Fikk maks som fjerde da, men tidsmessig var det bra (14.0/1609 meter). Er ei hoppe som holder V75-klasse på sitt beste og i en svært vrien DD-omgang, velger jeg å lansere 4 Difficult Ways som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dobbeltbanker i V5-4
Heller ikke V5-spillet er spesielt lettløst denne onsdagen. Mange spillere vil nok gå på 8 Tor som sin V5-banker, men skulle høykapable 6 Ask Leo ha en av sine bedre dager, tror jeg Tor får mer enn nok å bestille. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V5-4 og blir min dobbeltbanker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.