(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Örebro. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro sparker i gang weekenden med en herlig JACKPOTOMGANG, og det er en omgang som vi brukte torsdagen til å jobbe gjennom. Våre litt større bonger på Andelstorget er uten bankere, og vi låser V65-1, og V65-4 på kun to hester. Normalt har våre tipsenere i de løpene en solid sjanse, men for å føle oss "helt trygge" så tar vi med en hest ved siden. Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, banker 7 Sultan Sea (V65-1) på sine bonger som blir levert via Andelstorget.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Bluejeans N.Go On – Det er TYNN SUPPE i innledningsløpet, og det skiller mye på de beste kontra de nest beste hestene. Ideen vår kom ut etter pause sist, og vi likte det vi fikk se. Satt i femte utvendig, ble så med i sporene på siste bortre, gikk deretter på via femte/sjettesporet mot oppløpet, og avsluttet sterkt ute i banen. Gikk 14,0 s 800m, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Må bare prøves nå.

Lørdag er det igjen SUPERJACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger voldsomme 24 710 776 ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre bonger/systemer på Andelstorget. Andelsprisene er fra Kr.50, og helt opp til Kr.3 989

V65-2 : 5 Edflash – Er en grunnkapabel traver etter Love You, og det er en hest som vil tjene en hel del penger i 2023 om den får holde seg hel. Nest sist ble den forstyrret til galopp ca 1200m fra mål, den tapte enormt mye, men kom siden voldsomt tilbake, og tapte kun ytterst knepent. Tiden må sees i lys av en krevende bane. Kan opplagt vinne dette i en feilfri utgave, og vi setter den frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Enge A Conto – Kommer ut i ny regi, og det kan virke som om Tobias Modig har sett seg ut denne oppgaven som en bra start da den står helt riktig inne på pengene. Er lynrask fra start, den har fordel av distansen, og i billige omgivelser skal den normalt ha en god sjanse å lede dette rundt om. Er en klar tipsener.

V65-4 : 1 Isac Journey – De har enorm bredde på hestene sine i Sverige, men de har også utrolig mange middelmådigheter blant de på fire bein. Her har vi for eksempel et elendig løp, og det skiller enormt mye på de beste kontra de nest beste. Hesten vi setter klart først på ranken er slett ikke verst, og en av få i dette feltet som kan noe. Er sterk, entaktet, og sist viste den faktisk 13,2 s 800m. Her burde den bli sluppet gratis til tet, og siden har den en stor sjanse. Er en svært motivert tipsener som også vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Teanie – Satt i fjerde utvendig sist, kom så via sporene ca 1000m fra mål, og fullførte meget solid. Har fått to løp i kroppen etter pause, er på vei mot vinnerformen, og fra et nydelig spor er i hvertfall vi på vakt. SPILLES!

V65-6 : 2 Buster Moon – Blåser til tet, og leder dette rundt om? Ble spurtet ned på streken av hesten som smøg med i rygg leder sist, men gjorde ikke noe dårlig løp på den subbete banen. Er normalt ytterligere forbedret, og går den en 16-tid fra strek så skal de andre få kjørt seg.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»