(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Kalmar. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I kveld er det Kalmar som står for V64-spillet, og det er en meget fin omgang som venter. Den beste bankeren i omgangen dukker opp i V64-3, og på Andelstorget går vi ALL IN på 5 Giovanna Coger. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 A Fair Day – Avslørte SKYHØY kapasitet i fjor, og gjør en spennende årsdebut i kveld. Med tanke på at den mister nesten samtlige poeng i raden om den ikke presterer direkte (ettall øverst i raden), så regner vi med at den er svært godt forberedt til denne årsdebuten. Er den klart beste hesten i innledningsløpet, sporet er perfekt, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

V64-2 : 5 Maestro Stardust – Er en nykommer hos Lövgren, og det er bra rapporter på den direkte. Har vunnet 7 av 14 starter tidligere, den har også avslørt at den er kjapp fra start, og det kan være så enkelt at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt.

V64-3 : 5 Giovanna Coger – Var bra i årsdebuten, og vant enkelt da. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er solid kuskeplusset, og kan nesten ikke få en billigere oppgave enn dette. Kjører seg tidlig til tet, og siden burde fakta dette løpet være over. VI BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 8 Amoa King – Er ikke en hest som akkurat rader opp, men den er bedre enn raden, og har form til å vinne et løp som dette. Sist ble alt feil, men den så bra ut, og feilet som pigg. Gangen før avsluttet den meget sterkt i kulissene, og leverte et oppløp i 10-fart da. Må passes nå.

V64-5 : 11 Larry Wood – Er den helt overlegent beste hesten her, og den gjør en spennende start etter at treningspausen er over. Rapportene er meget gode, og den kan være helt «klar» direkte. Soleklar tipsener, og banker på de litt mindre bongene.

V64-6 : 2 Attention Please – I finalen er det svært jevnt, og det skiller lite. En bred gardering kan derfor vise seg å være smart. Ideen er MILEVIS bedre enn raden, og feilet som godtgående i angrep sist. Tredje sist ble den sittende bom fast i V75-finalen på Solvalla. Har vært ute i tøffe omgivelser, og har her en bedre oppgave foran seg. Spennende er det også at den skal gå med første bike. Se opp!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»