(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.3 989

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenSendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20


Årets HITTIL beste, og mest spennende V75-omgang venter lørdag på Solvalla. Det er altså JACKPOT med gedigne 24,7 millioner ekstra i sjuerpotten, og da sier det seg selv at det skal svært lite til før det kan bli ordentlige storcash for de som prikker riktig rekke. På de flate bongene på Andelstorget (mulig unntak for siste info bonger samt systemer) banker vi den nye flyvemaskinen til Wäjersten. 4 Borups Vikctory (V75-7) heter hesten, og den var virkelig et lekkert skue sist. Ellers vrimler det med mulige godbiter i denne menyen, og her er det bare å sjekke ut våre komplette tips:

V75-1 : 3 What A Winner – Har vært knallgod på slutten, og her har Peter Johansson virkelig prikket toppformen til denne finalen. Spennende er at i løpet av uken er det kommet en endring på hvilken vogn man skal bruke, og når vi la ut tipsene fredag så står den oppført med BIKE. Dette blir i tilfelle for første gang i karrieren. Er flink fra start, og det er ikke utenkelig at Persson kan kjøre mot tet om han ønsker det. Skulle den komme seg foran så kan dette være over, og den er spillbar i innledningsløpet. 12 Friend Of Elves – Varmet fantastisk sterkt sist, og ble også et veldig skrik i selve løpet. Der ønsket imidlertid ikke Kihlström å bruke den, og han kjørte den som det skulle være et prepareløp før denne oppgaven. Avslutningen var gedigen, og den kom til mål med krefter igjen. Motbudet.

5 Likeaboss –
Elias Strandberg meldte at han ikke ønsket å bruke drapropper på den sist, men i løpet kom den ut med propper, og når disse ble trukket så avgjorde den sikkert mot mål. Vi tror ikke den får tet her, og tror ikke den vinner denne finalen fra dødens. Jakter stolpe i programmet, men vi er altså veldig inne på at dette er en favoritt i fare.

Vår rangering : A : 3 B : 12-5-9-11 C : 7-8-1-4-6-2-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.3 989

V75-2 : 1 Everglo Lemon – Spennende startside, og vi håper at vår tipsener greier å holde opp innersporet. Skal lettes fra jern til aluminiumsko, og da burde den bli enda rappere fra start. Viste fjerde sist hvor kjapt den kan løse, og da forsvarte den innersporet på Solvalla enkelt. Var meget tapper i nederlaget på en veldig tung bane sist, og falt med flagget til topps da. Kan nok 14,0 fra tet, og den skal ikke bli enkel å plukke ned. 8 Chitchat – Er veldig på riktig vei i regi Daniel Wäjersten, og så ut som en ren kanon i banen sist. Wäjersten virker seierssikker på forhånd, men vær litt OBS at den trolig må vinne denne finalen fra dødens, og det er alt annet enn enkelt. Vi nøyer oss derfor med å plassere den inn som et andrevalg.

4 El Vego Khalifa – Går opp minst en klasse nå, og står foran sin tøffeste oppgave i karrieren. Har dog veldig mye inne, og vinnerhester skal man alltid være forsiktige med å undervurdere. Vant sprettlett mot en billig gjeng sist, og glem ikke at den avgjorde enkelt med krefter igjen på 13,5/2140ma tredje sist (det løpet ble kjørt med en «hare» som dro unna). Er dessuten normalt sikret en bra reise fra sitt fine spor, og får stå som løpets klare outsider. 3 Marabou Brodde – Plukket enkelt ned 2 Laban Lagö sist, og er i toppform. Når den stod hos Flemming Jensen i Danmark så var den lynrask fra start. Det er derfor ikke utenkelig at det kan bli tet, og selv om det er tøft i mot så vil den da lede lenge. Er uansett sikret et bra opplegg, og den må med om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 1 B : 8-4-3-2-10 C : 9-7-11-12-6-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.3 989

V75-3 : 9 Eddy West – Dette er et ELENDIG løp i gulldivisjonen, og med få unntak er det nesten som et pensjonisttreff. Eddy West har vært strålende god i sølvdivisjonen, og i fjor kammet den med seg en knapp million. Burde passe perfekt mot eliten da den elsker å gå med i hardt tempo. Kan ikke få en billigere oppgave når den skal møte eliten, for her er det langt mellom de gode hestene. Lar seg rett og slett ikke stoppe når den spiller ut speeden nedover oppløpet? Skal stå først. Hesten som er mer enn god nok til å slå favoritten er 6 Spickleback Face, og den er selvskreven om favoritten garderes. Har slitt med en hov, men nå skal den være fikset, og Wäjersten velger altså å dra den rett ut i V75. Normalt betyr det at den dyktige travtreneren har vært svært fornøyd med den i jobbene før dette løpet. Gikk flere råsterke løp i fjor, og matchet da betydelig bedre hester enn dette. Er Wäjersten offensiv innledningsvis så er det ikke utenkelig at han kan bli sluppet til tet, og skulle det skje så vil den naturligvis ikke bli enkel å ha med å gjøre. Motbudet.


1 Super Nice –
Er milevis bedre enn raden, og ble sittende bom fast som fulltanket sist. Satt også fast nest sist. Er ikke helt sjanseløs i et løp som dette, og spesielt ikke om det skulle klaffe med for eksempel rygg leder og luker på oppløpet. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 6-1-2-7 C : 5-8-12-4-10-3-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Solvalla Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.3 989

V75-4 : 1 Milan Boko – Er den helt overlegent beste hesten i dette 4-årsløpet med 300 000 i førstepremie, og hadde den stått i spor 2-8 så hadde vi nok banket den. Nest sist jogget den altså 13,4/2100ma på Wolvega, og selv om den da åpnet i 11-fart så la den inn en avslutning i 10-fart. En slik prestasjon på Solvalla tilsvarer en tid på rundt 12,5/2140ma… Det store minuset kan vise seg å være innersporet. Er flink fra start, men er altså etter Ready Cash, og kan fort stresse seg opp. Skal stå først på ranken, for den er best, men fra innersporet tør vi ikke å banke den. 6 Byron Face – Falt tungt som en 1,2 oddser i årsdebuten sist, og den var nok litt for tung i sin store kropp. Hadde garantert veldig godt av det løpet i kroppen, dette er en hest vi holder HØYT, og den kan dessuten flytte på seg fra start. Vi blir alt annet enn overrasket om den viser seg frem i en kraftig forbedret utgave, og er den vi frykter mest. Motbudet.

2 Windmill Jam – Er en hest man holder ganske høyt hos Stall Untersteiner, og det skal bli spennende å se den i denne årsdebuten. Gjorde kun gode løp før den fikk seg en liten treningspause, og man har nok siktet litt på denne oppgaven. Står i det beste sporet, og må med på en tidlig gardering. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-2-3-5-9 C : 8-10-11-7-12

V75-5 : 2 Dwayne Zet – Gikk klart bra etter pause sist, men hadde nok også godt av det løpet i kroppen, og vi forventer den mye forbedret til denne finalen. Er en sølvdivisjonshest som er herdet i ganske tøffe omgivelser, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Vi liker også skarpt at det blir opp med Magnus Djuse, og i et veldig jevnt løp er dette vår klare tipsener. 3 Kimi Di Quattro – Satt i tredje innvendig sist, og gikk ordentlig PIGG i mål etter altfor sene luker. Varslet vinnerform, og Markus Svedberg melder om visse ambisjoner fra et perfekt spor. Er dog ganske ny i denne klassen, og den er derfor ikke noe mer enn en vanlig garderingshest for oss.

11 Huddlestone – Holdt unna sist, men imponerte ikke da. Det er mulig at det var den harde åpningen som satt i beina nedover oppløpet. Nå skal den gå bakfra, og den er sylvass på speed. Blir det bare litt tempo så blir den ikke enkel å stå i mot, og den får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-11-10-4-5-12 C : 1-6-9-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Primadonna Tile – Varmet knallfint før løpene sist, og den ble et aldri så lite skrik etter varmingen da. I selve løpet gikk den mer på det jevne, og den hadde rett og slett ikke dagen når det gjaldt. Nå har den uansett fått det løpet i kroppen, den er 20m billigere ute enn flere hester som den har møtt tidligere, og her må man være på vakt. Er nemlig mer enn god nok å skrelle i et hoppeløp som dette. 12 Affinity Face – Var ikke på humør sist, og oppførte seg spesielt i varmingen før løpene. I selve løpet trakk den seg i den siste svingen, og kreftene var nok brukt opp lenge før løpet begynte. Slik kan hopper være, og den kan plutselig være tilbake i en helt annen utgave på lørdag. Adrian Kolgjini har nesten som vanlig startet året fantastisk. Hestene fra denne stallen er best på vinteren hvor seiersprosenten ofte er over 20. Om sommeren er prosenten sunket til 8… Affinity Face er kjapp fra start, den står i et perfekt spor, og tilbake på sitt beste så er den alt annet enn ueffen. Motbudet.

9 Jeans ‘N Passion –
Avsluttet sterkt bak en utrolig god 15 Heroine Darling sist, og er på vei mot vinnerformen. Møter helt riktig motstand, og får stå som løpets outsider. Løpet ellers er VIDÅPENT, og ingen er fakta 100% sjanseløse i dette hoppeløpet.

Vår rangering : A : 4 B : 12-9-2-15-5-3-6-13-11 C : 7-10-14-1-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 4 Borups Victory – På de flate bongene på Andelstorget (mulig unntak for siste info bonger samt systemer) banker vi den nye flyvemaskinen til Wäjersten. Så ut som en årgangstopp tidlig som 3-åring hos Bergh, men floppet i fjor, og ble etter hvert flyttet fra Bergh til Wäjersten. Har sett smellfin ut for sin nye trener, og glitret virkelig på måten den stakk fra nedover oppløpet på sist. Er lynrask fra start når man ladder med den, og vår feeling sier tet. Fra tet skal dette løpet være over, og det er en favoritt som vi tror mye på. 2 Gaylord Am – Står neppe veldig mye tilbake for favoritten på ren kapasitet, men må trolig vinne dette fra dødens, og det vil ikke bli enkelt. Rapportene på den er fine, og den vil ha fordel av en bedre bane lørdag. Er den vi frykter mest, og den må med om løpet garderes.

5 Lorenzo Boko –
Var treer i Sølvdivisjonen sist, og er billigere ute nå. Fullførte fint i det nevnte løpet, og den har funnet toppformen. Kan vinne om det skulle bli feil for favoritten, og den rankes inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 4 B : 2-5-8-1-12 C : 7-3-11-9-10-6

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»