(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Etter en feiende flott V75-omgang med Unionskamp på Momarken lørdag, er det flere spennende travløp også søndag. På Axevalla venter det en flott V75-omgang med stort potensial og søndag kveld byr Klosterskogen travbane i Skien på internsjonal V65-omgang der det garantert blir bra omsetning.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I denne artikkelen skal det heretter handle om Axevalla og og søndagens V75-omgang og her er det spillestopp kl 15.00. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V75-bankerne og DD-bankeren. Snoken lanserer to bankere i omgangen og den ene av dem blir favoritt i sitt løp. Den første av dem kommer ut i V75-3.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang på Axevalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 000

Frekk banker i V75-3
V75-3 er et monteløp der det kommer til å bli jevnspilt mellom 8 Italy Mearas (Jonathan Carre) og 9 Country Sound (Anna Erixon). Sistnevnte er nok den klart beste hesten, og feilfritt er det trolig snakk om vinneren. Vant fem monteløp på kun sju starter i fjor, alle med Anna Erixon som rytter. I år er det blitt en seier på tre monteløp. Anna Erixon har vunnet tre monteløp i år på kun ni starter. 9 Country Sound og Anna Erixon blir den ene av våre to V75-bankere på Axevalla søndag.

Källberg har beste hesten
I V75-4/V4-1 kommer 2 Madonna F og Stefan Persson til å bli spillefavoritt, men vi tror at Anders Källberg har den beste hesten i 7 Razer af Knukebo. Den fem år gamle Lazer Kronos-sønnen var kanongod toer mot mye bedre hester enn dette på Solvalla sist og har radet opp med sterke løp i år. Vant i årsdebuten på Mantorp 2. januar og selv om hesten kun har vunnet to løp i karrieren, er det ikke snakk om noen antivinner. 7 Razer af Knukebo blir vår andre V75-banker på Solvalla søndag. I V4-spillet dekker vi opp med 2 Madonna F.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Untersteiner leder hele veien med DD-bankeren
Peter Untersteiner kjører ikke like mye løp lenger i og med at han har slått sammen trenervirksomheten med sin sønn Johan. Det er uansett Peter som er på plass for å kuske stallhesten 6 Woodbury Wine i V75-7/V5-5/DD-2 på Acevalla søndag. Hoppa er den klare tetkandidaten i V75-finalen og motstandsmessig er det vel ikke allverden til motstand. 6 Woodbury Wine blir vår DD-banker på Axevalla søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.