(Østlands-Posten)

– Dette er noe vi har jobbet lenge og målrettet for å få på plass. Da er det ekstra gøy å kunne glede årets festivaldeltakere med en godbit av de virkelig sjeldne. Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, uttaler Roger Albin i Stavernfestivalen i en pressemelding.

Med sitt tredje album «ASTROWORLD» i 2018, satte den energiske artisten, produsenten og låtskriveren en ny og tvers gjennom vanvittig standard innen hipp-hop-sjangeren. Albumet hamret seg inn på toppen av Billboard Top 200-listen og satte en smått ufattelig rekord med 349,5 millioner streams i løpet av én uke, fortellers det videre fra festivalen.

 

I et hektisk 2019-program har verdensstjernen nå funnet plass til et Norgesbesøk. Det skjer på Larvik Golf Arena under den 19. utgaven av Stavernfestivalen, som arrangeres 11. til 13. juli.

– Festivalgjengerne i Stavern kan glede seg til et sceneshow av det episke slaget! For er det noen som kan gjøre en konsert om til et herlig mayhem i løpet av sekunder, så er det nettopp Travis Scott, skriver festivalen i pressemeldingen.

I tillegg til Travis Scott er også Swedish House Mafia, Bastille, G-Eazy, Matoma, Tinie Tempah, Zara Larsson, Arif & Unge Ferrari, Dagny, Postgirobygget, Silvana Imam og Sondre Justad klare for årets festival. Og det kommer mer.

– Vi jobber med å sluttføre 2019-programmet, og det blir historisk bra!, uttaler Albin i pressemeldingen.