Gå til sidens hovedinnhold

Tre involvert i front mot front-ulykke i Færder

I 17-tiden onsdag rykket nødetatene ut til en front mot front-ulykke. Ulykken skjedde mellom Astoria og Herstad i Kirkeveien på Nøtterøy.

Kollisjonen skjedde mellom en taxi, på vei nordover, og en passat, på vei sørover, opplyste politiet til Tønsbergs Blads reporter på stedet.

– Noen har kommet over i andre kjørebane. Den andre bilen har forsøkt å unngå, og så har det gått litt fram og tilbake, forklarer politiets innsatsleder på stedet, Tom Richard Skuggedal, om hendelsesforløpet.

Personbilen skal ha kommet over i motgående felt, og truffet taxien i front, presiserte politiet i 17.45-tiden. Det var ingen passasjerer i taxien.

Fører og passasjer i personbilen var et eldre ektepar. Føreren av drosjen meldte om smerter i kroppen, og ble undersøkt på stedet. Alle involverte ble etter hvert sendt til akuttmottaket av ambulanse.

Saken fortsetter under bildet

Vegen ble stengt

Et stort oppbud av utrykningskjøretøy rykket ut til stedet, forteller Tønsbergs Blads reporter.

– Ganske kraftig kollisjon, alle airbager utløst. Vegen stengt mens innsatsen pågår, opplyste brannmester Ivar Paulsen i 17-tiden.

Det var trafikale utfordringer på stedet. Politiet anbefalte omkjøring via Smidsrødveien, Kjernåsveien eller Hellaveien.

– Bilberger er på vei til stedet. Det jobbes med å få åpnet veien, meldte politiet i 17.30-tiden.

En halvtime senere var bilene berget og veien åpen for normal ferdsel. Nødetatene avsluttet da på stedet.


LES OGSÅ: Kollisjon mellom MC og bil – ukjent skadeomfang

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.