Tusenvis fulgte showet Tønsberg Live forrige torsdag. Nå er det klart for ny runde: – Dette er helt gratis

Tordag 2. april blir det igjen Tønsberg Live-sending fra Oseberg kulturhus.

DEL

Dette digitalt overførte arrangementet ble første gang gjennomført forrige tordag. I følge informasjonsansvarlig Charlotte Svensen i Tønsbergglivet, var dette en såpass stor suksess at man velger å fortsette tilbudet.

- 2900 unike brukere fulgte overføringen via tb.no. I tillegg hadde det 25.000 visninger via facebook. Dette er vi godt fornøyde med, sier Svensen.

Planlegger "påskeversjon"

Torsdag 2. april er igjen befolkningen invitert inn til foredrag, samtaler, trening, dans, litteraturformidling og konserter.

- Det hele er gratis for alle, det eneste kravet er at du må holde deg foran skjermen. Arrangementet foregår for tomme tribuner, men med flere kameraer til stede for å sende direkte på tb.no, opplyser hun videre.

Den gode responsen da da man gjennomførte dette sist uke, og gjorde at arrangørene raskt bestemte seg for å gjenta det hele denne uken. Det planlegges nå også for en "påskeversjon" neste uke.

- Klarer vi å få finansiering på plass, ønsker vi å gjøre dette hver torsdag fremover, forteller Svensen.

GJENTAR SUKSESSEN: Artisten Agnes Stock var blant dem som opptrådde live fra Oseberg kulturhus. I morgen blir det mer Tønsberglivet Live fra samme sted.

GJENTAR SUKSESSEN: Artisten Agnes Stock var blant dem som opptrådde live fra Oseberg kulturhus. I morgen blir det mer Tønsberglivet Live fra samme sted. Foto:


- Mye spennende på programmet

Det var en samstemt arrangørgjeng i Tønsberg kommune, Tønsberg Næringsforening, Tønsbergs Blad, Quality hotel Tønsberg, Foynhagen og Sparebankstiftelsen Nøtterøy – Tønsberg som ble enige om å gjenta arrangementet.

-Det er viktig at vi finner prosjekter som skaper glede og samhold. Vi har mye spennende på programmet denne gangen også. Vi hørte at mange ble med på treningsøkten sist uke, så det gjentar vi denne gangen også. Kanskje kan fremgangen oppleves på formen allerede? I tillegg vil vi også nå ha ulike samtaler fra scenen, dansestudioet Extend skal lære bort hip-hop på direkten, sykkelreparatørene hos Fretex kommer for å vise oss hvordan vi skal gjøre klar sykkelen, vi skal sende direkte fra biblioteket som har litteraturformidling og vi avslutter med herlige konserter, forteller leder for Tønsberglivet, Cecilie B. Sørumshagen.

Sendingen vil være åpen for alle, og for de som har mulighet, kan man støtte artistene gjennom valgfri Vipps-betaling. Også denne sendingen streames via tb.no.


LES OGSÅ: Her blir det storfest for deg - men du må holde deg hjemme for å kunne delta

LES OGSÅ: Einar sitter i hjemmekarantene og tenker fremover: – Det er vanskelig å planlegge nå, men denne føler jeg meg trygg på


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags