- Jeg er jo døds-sær når det kommer til gutter

Er du den rette?: Kanskje du har det Andrea Sveinsdottir ser etter? Nå er hun nemlig på utkikk etter drømmeprinsen.

Er du den rette?: Kanskje du har det Andrea Sveinsdottir ser etter? Nå er hun nemlig på utkikk etter drømmeprinsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Da larviksjenta Andrea ble med på Paradise Hotel, ble hun et kjent fjes for mange. Nå leter hun etter den rette.

DEL

(Østlands-Posten) - Jeg føler ikke jeg har hatt behovet for kjæreste tidligere, men nå føler jeg det passer godt. Jeg vil slå meg til ro med en fin gutt som kan få meg til å le og ta vare på meg, sier Andrea Sveinsdottir.

Hun er både født og oppvokst i Larvik, men bor for tiden i Oslo hvor hun tidligere har studert og nå jobber.

Hun bor sammen med paret Sofie Nilsen og Morten Botten som også deltok i årets utgave av Paradise Hotel.

- Personlighet veier tyngst

Å bo sammen med kjæresteparet har tydelig fått Andrea til å lengte etter det samme selv.

- Det er veldig koselig å se hvor fint Sofie og Morten har det sammen, så det har på en måte pushet meg litt i den retningen. Jeg ønsker også å ha det sånn, forklarer larviksjenta.

- Hva ser du spesielt etter i en partner?

- Det er klart at i en potensiell partner veier personlighet absolutt tyngst. Jeg har lært opp igjennom at jeg egentlig ikke har en spesiell type jeg faller for. Men jeg liker at han er morsom og ærlig, samtidig som han tar vare på meg, beskriver Andrea.

Hun laget et blogginnlegg hvor hun lot Sofie og Morten ta over tøylene. Hun beskrev det som skikkelig kjipt å være det tredje hjulet på vogna.

- Sofie kjenner meg såpass godt, og beskriver meg på prikken. Hun skrev blant annet «Andrea kan være veldig sta, og trenger derfor en som kan være litt bestemt. Hun kan ikke ha en gutt som gir etter på alt, det vil aldri funke. Hun trenger en skikkelig utfordring, med andre ord – bare det ikke blir for mye av det gode.» Det er helt sant, jeg kan ikke ha en pusegutt, ler Sveinsdottir.

God hjelp: Samboere og med-deltakere på Paradise Hotel Morten Botten og Sofie Nilsen (t.h.) har tatt seg av jobben å finne den rette for Andrea.

God hjelp: Samboere og med-deltakere på Paradise Hotel Morten Botten og Sofie Nilsen (t.h.) har tatt seg av jobben å finne den rette for Andrea. Foto:

Samboernes idé

Det var Andrea som hadde et ønske om å finne seg en drømmeprins, men ideen fikk hun ikke selv.

- Det var samboerne mine, Sofie og Morten, som fikk ideen om å spleise meg med noen. Det måtte faktisk litt overtalelse til før jeg gikk med på det. Det er jo ganske kleint, forklarer Andrea spøkende.

Hun tenkte det kunne være verdt et forsøk, og lot seg overtale av vennene sine. De skrev en post på bloggen hennes, og resten tar de derfra.

- Tidligere har de prøvd å sette meg opp med andre folk de har kjent fra før, men det gikk sånn halvveis. Nå tyr de til andre metoder, sier hun og understreker fordelen ved at de kjenner henne såpass godt.

Andrea går heller ikke gjennom mailene fra de potensielle guttene selv, det har samboerne tatt seg av.

Personlighet er nummer en: Selv om det finnes flere kvaliteter Andrea gjerne ser etter i gutter, legger hun ikke sjul på at det er personlighet som veier absolutt tyngst.

Personlighet er nummer en: Selv om det finnes flere kvaliteter Andrea gjerne ser etter i gutter, legger hun ikke sjul på at det er personlighet som veier absolutt tyngst. Foto:

- Jeg er døds-sær

Forventningene til Andrea er ganske blandede til prosjektet, men hun føler seg ikke akkurat enkel i kjærligheten.

- Jeg tar det ganske rolig, heldigvis. Men jeg er jo døds-sær når det kommer til gutter og dating. Egentlig har jeg ikke så stor tro på dette, men det er vel derfor Morten og Sofie tok styringen, ler Andrea.

Hun mener de ikke vil utelukke noen som faktisk kunne vært den perfekte kjæresten.

- Hvordan er det å være et kjent fjes i en sånn posisjon?

- Haha, det gjør det litt komisk, egentlig. Men det er jo ikke første gang et kjent ansikt søker kjæreste. Det gikk jo strålende for Sigrid Bonde Tusvik, for å ta et eksempel, forklarer larviksjenta.

Med nesten 10.000 daglige lesere på bloggen sin, skal Andrea nok ikke se bort ifra at responsen kommer rullende inn.

- Men jeg får ikke lov til å se mailene helt enda, de sier at det har kommet en god del. Så jeg er veldig spent på å se hvem de velger, avslutter Andrea.

Artikkeltags