Døde etter eksplosjon i båt på Vallø

FIRE SKADET: Fire personer ble skadet i eksplosjonen 2. august. 30. august døde en av dem, Bente Søndrol.

FIRE SKADET: Fire personer ble skadet i eksplosjonen 2. august. 30. august døde en av dem, Bente Søndrol. Foto:

Bente Søndrol omkom etter en eksplosjon i en båt på Vallø 2. august.

DEL

Bente Søndrol døde 30. august på Haukeland sykehus, der hun hadde fått behandling siden ulykken skjedde. Hun bisettes i Vallø kirke torsdag 13. september. Søndrol ble 64 år gammel.

Fire skadde

Fire personer ble skadet i ulykken, tre av dem alvorlig. Søndrol og to andre skadde ble sendt til Haukeland sykehus i Bergen for behandling samme dag som ulykken skjedde.

Eksplosjonen skjedde rett etter fylling av drivstoff, da båten var på vei bort fra drivstoffanlegget. Det var totalt seks personer om bord i båten da det smalt.

EKSPLOSJON: Etter fylling av drivstoff oppsto det en eksplosjon i motorrommet til denne Draco daycruiseren på Vallø 2. august. Fire personer ble skadet i ulykken, og en av dem, Bente Søndrol, omkom.

EKSPLOSJON: Etter fylling av drivstoff oppsto det en eksplosjon i motorrommet til denne Draco daycruiseren på Vallø 2. august. Fire personer ble skadet i ulykken, og en av dem, Bente Søndrol, omkom. Foto:

Vitner på stedet hørte et smell og så at det veltet tykk røyk ut fra båten. Eksplosjonen skjedde i motorrommet på båten, en Draco daycruiser.

LES OGSÅ (+):  Trond danket ut over 80 andre søkere

Artikkeltags