Bekjemper rotter og maur

Etablert: 2001
Ansatte: 7
Daglig leder: Kenneth Ervik
Formål: Har spesialisert seg på eierskiftesaker, forsikringsskader, maur og maurskader, bekjempelse i barnehager og skoler, lukt og hundesøk.

Etablert: 2001 Ansatte: 7 Daglig leder: Kenneth Ervik Formål: Har spesialisert seg på eierskiftesaker, forsikringsskader, maur og maurskader, bekjempelse i barnehager og skoler, lukt og hundesøk.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Tønsberg Skadedyrkontroll vil forebygge. – Vi kommer til å ha mye å gjøre uansett.

DEL

En viktig del av hverdagen til Tønsberg Skadedyrkontroll AS er forebygging og forskning. I samarbeid med Folkehelseinstituttet, gjennomfører de et forskningsprosjekt på maur og maurskader i isopor.

– Maur er et meget stort problem i isopor. Nå må snart produsentene innse dette. Jeg tror de vet om det, men de fortsetter å nekte for det. Prosjektet skal kartlegge skadeomfanget, og det er beregnet å bli ferdigstilt en gang i 2011.


Tjuefire år gammel startet Kenneth Ervik Tønsberg Skadedyrkontroll sammen med kammeraten Trond Evensen. En våt drøm om lettjente penger ble i stedet til en knalltøff arbeidshverdag. Men en 15 timer lang arbeidsdag skulle vise seg å bli en suksesshistorie .
Fra å være to unge, uerfarne kamerater, er Tønsberg Skadedyrkontroll AS nå en godt etablert bedrift med syv fast ansatte.

– Vi har mye å gjøre. Nå ringer telefoner rundt 60 ganger om dagen, forteller Kenneth Ervik. I tillegg til å være deleier sammen med Trond Evensen, er han forfatter av boken "Effektiv bekjempelse av maur", skribent i fagbladet Byggmesteren og Norges eneste takstmann innen skadedyr.

Eneste kvinne

Den nyeste ansatte i skadedyrbedriften er Marianne Mølholm Kaasa. Hun er en av få damer i bransjen. Og det trives hun godt med.

– Jeg tror det er en fordel å være jente, man tenker på en annen måte. Og jeg har det jo som plommen i egget, midt mellom alle guttene, sier hun fornøyd.

Artikkeltags