Eunike ble danket ut i Farmen-finalen

GARNTERFORTRINN: Eunike Hoksrød tror hennes bakgrunn som gartner kan gi henne et fortrinn når deltakerne blir sendt 100 år tilbake i tid og mat blir en mangelvare.

GARNTERFORTRINN: Eunike Hoksrød tror hennes bakgrunn som gartner kan gi henne et fortrinn når deltakerne blir sendt 100 år tilbake i tid og mat blir en mangelvare. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nådde ikke helt til topps.

DEL

Søndag kveld gikk Farmen-finalen av stabelen, og den siste som ble stående igjen av deltakerne var Halvor Sveen fra Rendalen i Hedmark.

Eunike Hoksrød (39) fra Tønsberg ble derfor ikke den heldige som kunne innkassere seieren og en bil.

Kledde av seg i protest

Hoksrød skapte overskrifter da hun i episoden som ble sendt 25. oktober, Eunike fra Tønsberg overrasker med puppestunt i «Farmen» Eunike fra Tønsberg overrasker med puppestunt i «Farmen» valgte å kle av seg på overkroppen da en gruppe som skulle forestille religiøse dukket opp i programmet. Som tidligere medlem av og utbryter fra Smiths Venner, ble hun kraftig provosert av det religiøse innslaget:

– Jeg angrer ikke. Dette hadde jeg gjort igjen. Har ikke folk sett en brystvorte før, så får de det nå. Det er fint at TV-seerne får vite hva reaksjonene mine bunner i. Jeg hadde ikke kunnet mene noe så sterkt hvis jeg ikke hadde opplevd dette på kroppen, sa Eunike den gang.

Sunniva Thorsen, også fra Tønsberg, gikk ut tidligere i programmet.

LES OGSÅ: Nettavisen avslørte Farmen-vinner før finalen

Artikkeltags