Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddsdobbel: Lørdagsdobbel fra England til 7,25 i odds

Oddssinge FA-cupen: Southampton jakter en opptur i FA-cupen

Lørdagskupongen: Nesten seks millioner i bonuspotten

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens oddsmeny inneholder ikke Premier League, noe som er uvanlig. I stedet skal det spilles flust av Fa-cup kamper. Det er gledelig. Vært eneste år er det et eller annet storlag som ryker for en askeladd. Hvem blir det i år mon tro? I Spania ruller LaLiga igang etter julepausen. Her spilles det både kamper lørdag og søndag. Vi gleder oss til cupspill!

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Manchester United - Reading (0-2) H - 1,90 (Spillestopp 13:25)

Selv ikke Ole Gunnar Solskjær hadde vel turt å tro på dette? Nei, vi tar ikke av - Men ser man på det Jose Mourinho fikk til så må dette glede United-fansen. Vår mann Solskjær har altså trent United-laget i fire kamper til nå, og det har endt med fire bunnsolide seire. Alle seirene er tatt med to mål eller mer. Først ble Cardiff utklasset 5-1, så fikk Huddersfield og Bournemouth henholdsvis 3-1 og 4-1. Mens nå mot Newcastle for tre dager siden vant man 2-0. Bortekamp i Newcastle er aldri enkelt, men måten kampen ble vunnet på av Manchester United var veldig imponerende.

 

Ja, motstanden har hittil vært ganske svakt under Solskjærs ledelse, og vi trenger å se laget mot bedre motstand før vi kan felle en ordentlig dom. Vi i Nettavisen har sett alle kampene etter at Mourinho ble sendt ut dørene, og det er veldig liten tvil om at det har blitt bedre. Spillet, gleden og energien er så til de grader tilbake. Paul Pogba lyser opp og spiller meget god fotball. Dette er viktig for United. 

Mot Reading så har manageren lansert at både Lukaku og Sanchez skal starte kampen. Disse to er nok svært gira på å vise at de skal være med i kampen om en plass i elleveren. Sanchez som har vært elendig i United-trøya hittil, hadde en meget viktig målgivende mot Newcastle på onsdag. Dette ga chileneren selvtillit, og det har vært mangelvare. Om United nå får i gang Lukaku og Sanchez for fullt, så kan dette virkelig bli bra de røde djevlene. Formen er tilstede, og vi tror de slår Reading ganske greit. 

Reading sliter veldig for tiden. I øyeblikket er dagens bortelag på nest siste plass i Championship. Det er spilt 26 kamper, og det begynner å haste for Reading. Hele fem poeng unna sikker plass. Det er kun Ipswich som er under dem. Man har 1-6-6 på de første 13 spilte bortekampene i serien. Man kan ikke akkurat si at bortelaget tar med seg bøtter av selvtillit til Old Trafford denne lørdagen. I serien har altså ikke Reading vunnet siden de slo Bristol 3. november. Det vil si at de siste 10 kampene har endt med 0-5-5. Dette er blytunge sifre. 

En positiv ting er at Reading har null og niks å tape i dagens kamp. Ingen forventer noe mot et formtoppet Manchester United. Til tross for det, så sliter vi veldig med å se at denne skal ende med noe annet enn en betryggende hjemmeseier. 

Begrunnelse (0-2) H: Som nevnt ovenfor så vil hjemmelaget stille med et sterkt lag mot Reading. Det er mye gode spillere i troppen, som trenger spilletid. Normalt sett så blir Reading altfor enkle her, og opp i mot to i odds på at hjemmelaget vinner med tre mål eller mer kjøpes. 

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Blackpool - Arsenal (1-0) B - 1,60 (Spillestopp 18:25)

Blackpool fra nivå tre har hatt en grei sesong, men heller ikke mer. Dagens hjemmelag ligger plassert i midtsjiktet på tabellen, med lang avstand både til nedrykk og kamp om opprykk. Hjemme har Blackpool middelmådige 6-3-4. I starten av sesongen begynte laget knallsterkt på Bloomfield Road. 4-2-0 var fasiten etter seks hjemmekamper, men dette maktet man altså ikke å holde oppe. Siste kamp i ligaen endte med 0-1-tap hjemme for Sunderland, og laget har fem på rad uten seier. Det er således et hjemmelag i tvilsom form som tar i mot storheten Arsenal.

Se alle sesongens Arsenal-drakter her!

Arsenal kom til hektene i siste kamp etter ydmykelsen på Anfield nest sist, da laget ble utspilt og sendt hjem med 1-5 i bagasjen. Siste kamp endte med 4-1-seier hjemme mot London-nabo Fulham. Unai Emery sitt mannskap spilte til tider veldig fin fotball mot Fulham. Det var litt gammelt Arsenal-preg over det vi tidvis fikk se. Masse sjanser og mye bra angrepsfotball.

Problemet til Emery og The Gunners er bakover på banen. Forsvaret sliter i de tøffe kampene i hjemlig serie. Vi er inne på at det må forsterkninger til her. Arsenal stiller ofte med mange unge spillere i cupspillet, men med en femteplass i ligaen så langt, kan FA-cupen vise seg viktig for The Gunners. Selv om en del lovende unggutter får sjansen, så er mulighetene for seier være svært store. Husk at forrige sesong så røyk Arsenal ut for Nottingham Forest. Da ble Wenger anklaget for å bruke altfor mange unge spillere. Vi tror at Arsenal-ledelsen har gitt uttrykk for at noe slikt ikke skal skje i år. Vi kan fort se et Arsenal-lag bestående av syv-åtte spillere som vanlig er i elleveren. På bortebane i ligaen har Arsenal noe svake 4-3-3 å vise til.

Welbeck, Holding og Mkhitaryan er skadet og spiller ikke.

Begrunnelse (1-0) B: I fjor gikk Arsenal på en kjempesmell i Fa-cupen. Vi tror ikke dette gjentar seg i dag. Rapportene går på at Emery vil stille med et godt lag mot Blackpool. Hjemmelaget er ikke sterke, og vi tror hardt på at Arsenal vinner denne kampen med to mål eller mer. I kombinasjon med United så får vi en odds på 3,04. Det finner vi som godkjent.

Klikk her for å levere dette spillet