Har du noe på hjertet? Er det noe som opprører deg? Eller noe du gleder deg over? Eller kanskje du vil svare på noe som noen andre her på UREDigert har skrevet?

Det er ikke så vanskelig, og her får du oppskriften.

1. Det sier seg kanskje selv, men du må først skrive noe :-)

2. Les gjennom, ta stavekontroll, sørg for at poengene dine kommer fram og at det er lett å lese.

3. Send det du har skrevet på epost til [email protected]. Teksten kan ligge i eposten, eller du kan legge et word-dokument som vedlegg.

Husk å skrive alder og navn – eventuelt en forklaring på hvorfor du ikke vil bruke ditt egentlige navn. Hvis du har lyst til å legge ved et bilde av deg selv er det supert. Husk også å legge ved et telefonnummer vi kan nå deg på, i tilfelle det er noe vi lurer på før vi publiserer teksten.

UREDigert er en debattside for unge mennesker under 25 år. I utgangspunktet er UREDigert nettopp det som navnet tilsier – en plass hvor tekster legges ut uten at avisen redigerer innholdet. Det eneste vi gjør er å prøve å få teksten til å se best mulig ut, ved å legge inn mellomtitler (hvis du ikke har lagt inn det selv) og litt «luft» mellom linjene hvis du har skrevet veldig tett. Likevel må vi ha én kjøreregel:

■ Hold en saklig tone. Ikke mobb eller kom med udokumenterte påstander om personer.

Lykke til!