Bilmagasinet i Tønsberg - Kommersielt magasin

- Størst på robotklippere i Tønsberg

La robotklipperen sørge for en strøken plen. Bruk tiden på en båttur i den nydelige skjærgården. Ulviken Motorsenter har kvalitetsproduktene og servicen som står i stil.

- Robotklippere til plen har eksplodert. Folk ønsker å bruke tiden sin på noe annet. Vi er størst på robotklippere i hele Tønsberg, sier eier Kai Kvalnes, som titulerer seg som slåmaskinreparatør med et lunt glimt. 

Inne hos Ulviken Motorsenter på Tolvsrød er det ryddig og oversiktlig i butikken. Om ikke lenge er det full vårstemning, og gressklippere og robotklippere fra Honda og Husqvarna står klare på rekke og rad.  MC-ene står stødig på millimeterrekke. Båtene er sjøklare i en egen avdeling. 

- Vi er nok mest kjent for våre park - og hageprodukter. Men her er det også snøfresere, båter, påhengsmotorer og mopeder, samtidig som vi har verksted og delelager for alle våre merker. For fire år siden begynte vi med MC, forteller Kim Sandåker, verksmester ved Ulviken Motorsenter. 

Kai Kvalnes (t.v), Kim Sandåker, og Magnus Nødset (t.h), er klare for vår og sommer. Ulviken Motorsenter har et bredt utvalg av MC og mopeder. 

Leverer båter til hele landet

Ulviken Motorsenter har røtter tilbake til 1968 da Roger Kvalnes etablerte bedriften. Motorsenteret har vært familiedrevet i generasjoner, og generasjoner har handlet og fått service på sine motorprodukter i over 50 år. 

- Vi legger stolthet i servicen vår. Ingen kommer inn døra her uten å bli sett. Vi er en faghandel og et merkeverksted, og jeg vil si vi er unike i vårt segment, sier Kvalnes og viser vei inn i båtavdelingen, som de opprettet for to år siden. 

Kai Kvalnes inviterer inn til den nye båtavdelingen med utstillinsgmodeller og ulike båtmotorer.

Der står sjøklare båter opptil 23 fot og bare venter på den kommende sesongen. Ulviken Motorsenter fører blant annet merkene AMT, Honwave, Micore og Terhi. 

- Vi har kunder fra sør til nord og leverer båter til hele landet, og selvsagt i nærområdet. Vi har jo Norges fineste skjærgård rett utenfor moloen, sier Kvalnes. Nylig fikk de inn en bestilling fra Finnmark der en av deres båter skal brukes til leppefiske. 

Komplett motorsenter

Om du trenger å klippe gress, skjære ned et tre, har lyst på vind i håret i båt eller friheten på en MC, har Ulviken Motorsenter produktene og verkstedet som tilbyr topp service på sine produkter. De har også en stor andel proffkunder i Tønsberg og omegn. 

- Vi er opptatt av kundens trygghet. Skulle det skje noe med det du kjøper hos oss, er det bare å komme tilbake. På verkstedet vårt er det kun faglærte som jobber, i tillegg er vi en lærlingbedrift, sier Sandåker. 

På verkstedet styrer verksmester Kim Sandåker. Her tar de service og reparasjoner på egne merkevarer. 

Ulviken Motorsenter er et merkeverksted for alle sine produkter. De er opptatt av å gi rask service og bistå sine kunder der det trengs. Utenfor deres lokaler parkerer du gratis. De tilbyr vinterlagring av MC og båt, samt hjemhenting av alt fra gressklippere til snøfresere for service og reparasjon. 

- Om høsten er vi rene sauesankere. Da henter vi robotgressklippere til service og oppbevaring slik at alt er klappet og klart for kundene når våren kommer. Det er en service vi vet mange setter pris på, forteller Kvalnes. 

Ulviken Motorsenter driver med salg av park- og hagemaskiner, snøfresere, båter, påhengsmotorer, mopeder, MC, ATVer og har verksted og delelager.

De er et moderne verksted, som fører service og reparasjoner på de fleste merker. De henter og leverer maskiner, alt etter kundens ønske.

Adresse:
Ulvikveien 29 på Tolvsrød, Tønsberg


https://www.ulvikenmotor.no/
Tlf: 3332 5354
post@ulvikenmotor.no