Navn: Klaus Væthe, driver Norges eldste retrospillbutikk «Gledeshuset».
Alder: 49 år
Bor: Undrumsdal

Butikken her er lidenskap for meg. Jeg vokste opp i den tida da dataspill gikk fra å være en sjeldenhet til å bli allemannseie. I tillegg hadde faren min en gigantisk tegneseriesamling som har betydd mye. Det var i alle fall den som ble starten på butikken. Her er alt av underholdning fra 80-tallet fram til i dag. Brukt og nytt. Fra første Nintendomaskin til siste Playstation. Tegneserier, kort- og brettspill, vinyl, bøker og filmer. Gjenbruk er blitt stort, og kunder som handlet her da de var unge, kommer tilbake med egne barn. Her ligger det mye nostalgi i hyllene.

Som 19-åring flyttet jeg fra Tjøme til Oslo. En venn og jeg var radiopratere for satellittkanalen «Radio Skandinavia» et års tid. Vi brukte Radio 1s åpne studio på Oslo City. Der babla vi bullshit, gjennomførte konkurranser, spilte musikk og hadde det moro med gjestene som samlet seg rundt sendingen. Vi fikk skrytebrev fra lyttere i hele Europa. Fra Island til Tyrkia, det husker jeg var stas.

Gjennom årene har jeg jobbet med mye forskjellig og nesten alltid drevet eget. Jeg er opptatt av teknologi og har jobbet mye med IT, noe jeg driver med fremdeles. Det er blitt endel tekniske duppeditter opp igjennom. På et tidspunkt leide jeg ut karaokemaskiner, noe som førte til at jeg ble karaokevert med ymse show på Brygga restaurant, Harbour og andre utesteder i Vestfold.  Jeg synes det er moro å skape liv, og se at folk har det gøy. Dessuten liker jeg å synge.