Navn: Roar Johnsen, Tønsbergs blads faste tipser gjennom mange år

Alder: 48

Bosted: Tønsberg sentrum

Jeg liker å få med meg det som skjer, og har vært opptatt av Tønsbergs Blad siden jeg var en liten gutt. Allerede som 5–6 åring bladde jeg i avisen. I begynnelsen kikket jeg på bildene med stor entusiasme, nå leser jeg om politikk og byutvikling og tipser om små og store saker jeg kommer over på min vei. Min mening er at kommunen gir de private investorene for frie tøyler. Veldig mye av det som bygges nå for tiden passer ikke inn i det gamle bybildet. Det gjør meg trist og jeg kaller det vandalisme. Jeg brenner for et politisk skifte og har troen på Anne Rygh Pedersen denne høsten.

Jeg er en ekte Tønsberg-gutt som har vokst opp på Frodeløkka, og siden bodd flere steder i byen. Det er på Frodeløkka og i sentrum jeg trives best. Ser jeg ikke Slottsfjelltårnet og Brygga, trives jeg ikke. Jeg farter mye rundt, enten med sykkel, moped eller buss. Da besøker jeg venner eller familie, enten for å spise sammen, eller gjøre en jobb. Jeg liker å hjelpe andre, og blir glad når jeg har gitt andre en hjelpende hånd. Søsteren min på Teie, besøker jeg to ganger i måneden. Hun er en kjempeflink kokk, og lager all mat fra bånn. Ingenting kan måle seg med vårrullene hennes. Men stamstedet mitt Byblos Orientalsk Grill, er en god nummer to.

Jeg liker å reise, og hver gang jeg besøker andre byer og land, tar jeg med meg et postkort hjem som minne. Resultatet etter 10–15 år er en kjempestor samling, som jeg tar fram i ny og ne. Jeg er glad i historie, men liker samtidig å holde meg oppdatert. Likevel har jeg aldri hatt en egen datamaskin. Nå som jeg nærmer meg 50 år, tenker jeg det er på tide å følge med i utviklingen og få en egen PC. Det både gruer og gleder jeg meg til.