Navn: Glenn Main Henriksen, musiker
Alder: 49
Bor i: Tønsberg

Jeg er egentlig fra Oslo. Men jeg har alltid likt Tønsberg veldig godt. Og da jeg skulle flytte tilbake til Oslo fra Porsgrunn, hvor jeg hadde bodd i mange år, ble Tønsberg bare et helt naturlig stopp for meg. Og her har jeg blitt. Bestefaren min spilte både orgel og trekkspill. Jeg syntes det var veldig spennende med alle lydene i orgelet. Så da ble det til at jeg satt og hørte på radioen mens jeg spilte mer og mer orgel selv. Jeg mistet nesten armen i en ulykke da jeg var fem år gammel. Da sa legen at jeg måtte prøve å late som om jeg spilte piano to timer om dagen. Og jeg var jo overlykkelig, for da kunne jeg jo «plage» mamma med dette helt «lovlig».

Armene mine er dem jeg lever av i dag. Musikk har alltid vært en stor greie for meg. På gymnaset fikk jeg et ultimatum fra foreldrene mine, enten satse på skolen eller å drive med musikk. Å si det til en litt skolelei 17-åring, er jo som å be om bråk. Dermed hoppet jeg av skolen. Dette var i grunnen ikke så skummelt som man skulle tro, for jeg var allerede i gang, jeg spilte faktisk i bandet til Ketil Stokkan den gang. Jeg hoppa over til noe jeg følte var trygt. Det er veldig tilfredsstillende å lage egen musikk og oppleve at folk lytter til den.

Musikk er glede. Også når jeg spiller som barpianist og det er «Rai rai» og «Tore Tang» og alle de greiene der, er det bare kjempemoro. Jeg blir alltid i godt humør av folk som selv er i godt humør. Og da er alt bare gøy.