Navn: Christian Heian, daglig leder Jobzone Sandefjord/Tønsberg
Alder: 36
Bosted: Tønsberg

Da jeg var i Garden sto jeg vakt på Akershus festning en nyttårsaften. Da kom Gunnar «Kjakan» Sønstebø med kaker og gaver til alle som var på post. Han pleide å gjøre det. Så takket han for at jeg var en god soldat. Så jeg har fått kake fra «Kjakan»! Jeg hadde kun fem vaktdøgn i Garden, for jeg jobbet som transp.ass. Det vil si at jeg styrte all transport av personell i Garden. Dermed hadde jeg kontorjobb, så jeg slapp revelje om morgenen og slikt. Jeg har alltid vært pasifist og er skuddredd, så jeg var egentlig en veldig dårlig vakt. He-he.

Etter Garden jobbet jeg som eiendomsmegler. Det ble en hard overgang, eiendomsmegler er en tøff jobb. Særlig i startperioden. Boligkjøp er noe av det viktigste som skjer i et menneskes liv, det står så mye på spill. Å være 22 år og skulle trøste noen som gråter på telefonen fordi de ikke fikk drømmehuset, eller stå der i dressen sin sammen med politi og kemner når noens hjem skal tvangsselges, det mener jeg man man ikke er voksen nok for tidlig i 20-årene. Men jeg vokste på erfaringene.

Jeg har alltid vært glad i mennesker og liker å prate med folk. Det har jeg etter hele den fantastiske familien min, og da særlig bestefaren min, Svein Døvle Larssen. Han var oppriktig opptatt av mennesker, og da han ble bært ut i ambulansen dagen før han døde, spurte bestefar en av ambulansearbeiderne hvor han var fra. – Det er du ikke. Ikke med den dialekten der, var bestefars reaksjon på svaret. Det sier sitt om han! Jeg er født og oppvokst i Åsgårdstrand, og med tid og stunder, når jeg forhåpentligvis har en dame, og forhåpentligvis et barn eller to, vil jeg flytte tilbake dit. Jeg trives i Tønsberg, men når man ikke er party party-gutt, kan byen føles litt for oversvømt om sommeren.