Navn: Desireé Andersen, personlig trener, kostholdsveileder og blogger
Alder: 35
Bosted: Tjøme

Jeg vet at mange unge jenter sliter med kroppsbildet sitt, og jeg har vært der selv. Veldig mange strever med tanker om at man ikke er god nok, det er et prestasjonspress, og man føler man ikke blir sett. Det manifesterer seg mange ganger i eget kroppsbilde. Kroppen er noe man raskt kan ta kontroll over, men så kan det ende med for eksempel anoreksi. For det er de bakenforliggende årsakene man skal ta tak i. Som forelder må man gi barna nærhet, selvfølelse, kjærlighet og man må se dem. Da skaper man trygge barn. Så kan barna se så mange tynne kropper de bare vil.

Jeg er glad jeg ikke vokser opp i dag. På ungdomsskolen min i Horten var det et hardt miljø. Når man kom inn i et rom, trodde alle de visste hvem og hvordan man var. Det var vanskelig å finne meg selv i en sånn setting, og jeg slet med spiseforstyrrelser i to år. Hadde man rota inn dagens sosiale medier i den mølja der, tror jeg ikke jeg hadde vært like positivt innstilt til livet som jeg er i dag. Det endte med at jeg bytta skole, det ble redningen for å finne meg selv. Så Horten er jeg ferdig med. Og så trives jeg så godt på Tjøme, jeg kjenner en god ro når jeg kjører over Vrengen.

Det er egentlig litt rart at jeg, av alle, skulle starte blogg. Jeg har aldri vært veldig aktiv på sosiale medier, og jeg var sistemann på Snapchat. Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder og jobbet lenge på et treningssenter. Men jeg hadde jobbet meg opp hele veien til å sitte med budsjetter og personalansvar, og var plutselig et helt annet sted enn jeg ønsket å være. Derfor startet jeg en blogg om sunn mat og trening. Jeg var egentlig litt skeptisk da jeg startet for seks års siden. Mange, jeg også, så for seg rosabloggere når vi snakket om blogging. Men det har heldigvis snudd.