Valentinsdagen helt uten filter

Artikkelen er over 2 år gammel

Hæ, er det valentinsdag? Nå igjen?

DEL

Valentine, valentinsdagen, Valentines Day eller Sant Valentine. Det finnes sikkert enda flere skrivemåter av denne dagen som er overmalt av rosa, det er hemmelige kort med romantiske hilsener. Det er i dag du skal tørre å si hvor forelsket du er. Og for andre, kjenne på nederlaget. Eventuelt sjekke kontoen. For ut og handle må nok mange. Dersom du har håp.

Det er litt ironisk at valentinsdagen kommer tre dager etter morsdagen. Morsdagen burde jo ha vært ni måneder etter, valentinsdagen. En annen ting: man skal ikke fikle med fastelavn. Boller med krem krever full oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Morsdagsrush i butikkene: Dette er gavefavorittene

Hjerter og katter

Men altså: Det er jo selvsagt hyggelig å kunne gi sin kjære en oppmerksomhet. Om det så er noen hyggelige ord eller noen blomster med et kort stappfull av hjerter og katter. Og noen ord man rødmende har skrevet for å glede. Det ligger mye kraft i små handlinger.

Veldig enkel forskning kan tyde på at Valentinsdagen er ypperlig for dem som er helt i begynnelsen av et forhold. Du vet den perioden der par er i ferd med å bli par og fikling og rødme blandes med høy puls og enkelte kleine øyeblikk. Vi snakker den perioden i et forhold der framtiden faktisk fortoner seg rosa.

LES OGSÅ: På restauranten til Anne blir det smekkfullt på Valentines Day

Valentinerfikledag

Nettopp derfor skal ikke kimse av at Valentinsdagen er en ypperlig anledning til å si hva man føler for hverandre.

Går alt som det skal, blir man er par og nettopp minner fra vellykkede valentinerfikledager, være noe som binder dere sammen gjennom et langt samliv.

Likevel: En annen superenkel forskning viser at det er alle de andre dagene mellom valentinsdagene som er de viktigste i et forhold. Noen par er gode på å lese kalender og gi roser, andre par er flinke til å gi ros og ikke like flinke med kalender.

Hva sier gutta blant folk flest?

Hva mener så folket der ute? Altså folk flest. Vi ønsket å gi denne rosa dagen noen kontrastfarger i blått. For å finne ut hva gutta egentlig mener om valentinsdagen, spurte noen vi traff på. I håp om bånn ærlighet, lot vi dem få være anonyme.

Sjekk ut bildeserien i toppen av saken for å se hva gutta svarte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.