Følg valget direkte på tb.no

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

TØNSBERG: Ønsker du å få med deg det siste av nasjonale og lokale valgresultater på valgkvelden? Tb.no gir deg løpende oppdateringer med kommentarer og analyser gjennom egne direktesendinger.

DEL

(OBS: Spilleren kan ta litt tid å laste).

Tønsbergs Blad vil gi oppdateringer med resultater på landsbasis, så vel som fylkes- og kommuneresultater på tb.no. I tillegg får du livesending med intervjuer og stemningsrapporter direkte på tb.no fra klokken 19.00.

LESER DU SAKEN PÅ MOBIL? Se sendingen nederst i saken!

– Vi vil kjøre direktesendinger med jevne mellomrom med stemningsrapporter og intervjuer fra valgvaken vår. Samtidig blir det kontinuerlige oppdateringer av resultater etter hvert som de kommer inn, sier redaksjonssjef Erik Wold Aunemo.

LES ALLE VALG-SAKENE HER

Valgvake

Tønsbergs Blad arrangerer også denne gangen valgvake med alle partiene og inviterte gjester til stede i Mediehuset på Brygga.

– Vi har dessverre ikke kapasitet til å åpne dørene for alle som ønsker å komme, forklarer Aunemo.

Han lover imidlertid at andre skal få muligheten til å få med seg hva som skjer på valgvaken via både saker og video på tb.no og i Tønsbergs Blad på tirsdag.

Utsatt deadline

For at tirsdagsavisa også skal være oppdatert med alle resultater, samt ferske analyser og kommentarer, har Tønsbergs Blad utsatt sin egen deadline.

– Vi har 17 journalister og fotografer i sving valgkvelden. Vi satser stort på dette, forteller Aunemo.

Så, kort oppsummert: Om du vil ha det siste først fra valget til enhver tid, er tb.no stedet å være gjennom hele valgnatta.

 

Artikkeltags