Går av og til i kilt

STOLT: John Marthiniussen (H) er stolt over at det var han som i sin tid kom med initiativet om å bygge ny ungdomsskole på Tjøme. Foto: Terje Wilhelmsen

STOLT: John Marthiniussen (H) er stolt over at det var han som i sin tid kom med initiativet om å bygge ny ungdomsskole på Tjøme. Foto: Terje Wilhelmsen

Artikkelen er over 7 år gammel

TJØME: Tjøme Høyres ordførerkandidat John Marthiniussen går av og til i kilt. Les videre så får du greie på hvorfor.

DEL

Navn: John Marthiniussen (64) Parti: Høyre Kommune: Tjøme Bosted: Mågerø Sivilstatus: Gift Yrke: Kontorsjef i eget firma Politiske verv: Leder i Tjøme Høyre og partiets ordførerkandidat.

– Hva er det første du vil endre hvis du blir ordfører?
– Det første vil sette i gang er prosjektering av gang- sykkelvei langs Østveien. Videre må vi starte arbeidet med å få på plass en næringssjef som kan hjelpe til med å få flere arbeidsplasser på Tjøme. En finansieringsplan for utbedring av Tjøme sentrum vil også komme raskt.
– Hva er du mest stolt av å ha gjennomført som politiker?
– Jeg tok i sin tid initiativet til å få bygd Tjøme ungdomsskole. Det var viktig for skolemiljøet i kommunen da vi hadde en av landets største kombinerte barn- og ungdomsskole på Lindhøy.
– Helt ærlig, har du og ditt parti brutt et valgløfte, eller noe velgerne har oppfattet som et valgløfte?
– Regner med at folk husker at vi lovet å opprettholde Hvasser skole. Den økonomiske situasjonen var slik at vi måtte velge mellom å opprettholde Hvasser skole og å innføre eiendomsskatt. I valget mellom to onder valgte vi bort eiendomsskatt. Vi er fornøyde med skoleløsningen vi har fått. Har også inntrykk av at foreldre på Hvasser er fornøyde.
– Hvilken politiker provoserer deg mest og hvorfor?
– Kan ikke peke ut en enkeltpolitiker. Politikere som fremmer påstander ikke har rot i virkeligheten provosere meg.
– Hva hadde folk aldri trodd om deg?
– Kanskje at jeg går i kilt ved spesielle anledninger siden Skottland er mitt andre hjemland. Min mor kommer herfra.

Artikkeltags