Gå til sidens hovedinnhold

Var du her på torsdag, bør du følge ekstra nøye med på symptomer

Ble du vaksinert i Tønsberg på torsdag, må du følge godt med på eventuelle symptomer på covid-19 og ikke være usikker på om du skal ta en korona-test.

Søndag kveld informerer nemlig Tønsberg kommune om at én person med covid-19 og én person som skulle vært i innreisekarantene var til stede i vaksinehallen torsdag 8. april.

– Vi vaksinerer nå høyrisikopasienter sammen med aldersgruppe 65–74 år, og ser svært alvorlig på hendelsene, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim i en pressemelding.

Kommuneoverlegen ber dem som har vært til stede i tidsrommet 12.30 til 14.00 torsdag 8. april om å være særlig oppmerksomme på symptomer.

– Vi er litt bekymret for at pasienter kan tenke at det er vaksinebivirkninger og ikke ta eventuelle symptomer på alvor, derfor kommer vi med en særskilt oppfordring, forklarer han.

Les også

Én smittet person og én person i innreisekarantene tilstede i vaksinehallen – begge anmeldes

Kommunen ber dem som var til vaksinering denne dagen om å følge ekstra godt med på symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

– Det er god avstand i hallen, så i utgangspunktet tror vi ikke at noen skal ha blitt smittet, men muligheten er til stede, sier Opheim.

De som er i karantene eller har symptomer på luftveissykdom, skal ikke møte opp til vaksinering. Kommunen opplyser at de kan ringe 333 10 410 for å flytte timen sin.

LES OGSÅ: Smittetallene fortsetter å synke. Slik er situasjonen i Tønsberg og Færder

LES OGSÅ: Per ble imponert over effektiviteten: – Nå blir det kanskje gullbryllup i Sveits

Kommentarer til denne saken