Lei av snøen? Snart kommer det mer!

MOT NORMALT: Det har allerede falt store mengder snø i Vestfold. Snart kommer det mer.

MOT NORMALT: Det har allerede falt store mengder snø i Vestfold. Snart kommer det mer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Du må nok fram med snøskuffa igjen.

DEL

Det har kommet store snømengder i Vestfold den siste tiden. Det har skapt trøbbel både på den ene og andre måten. Biler har kjørt ut, tog har stoppet og brøyterne har hatt utfordringer med å få gjort jobben sin. For å nevne noe. Men det er ikke over.

Allerede tirsdag kveld og natt til onsdag kan det komme et lite snø-dryss. Men torsdag er det mye mer i vente.

– Et nytt lavtrykk er under utvikling og det ser ut til at nedbørsfronten vil nå Vestfold på siste del av torsdag, forteller vakthavende meteorolog Per Egil Haga ved Meteorologisk institutt.

For Tønsbergs del betyr det: MER SNØ!

– Mest sannsynlig kommer nedbøren som snø i Tønsberg-området og innover i landet, men kanskje som regn eller sludd ytterst ved kysten, sier Haga.

LES OGSÅ: E18: Snø knuste frontruta på bil

Fram med snøskuffa

Han anslår at det vil bli et påfyll med 10-15 centimeter snø i Tønsberg-området fra torsdag kveld og i løpet av natta fram mot fredag.

– Folk må nok fram med snøskuffa igjen, sier Haga.

LES OGSÅ: Her har det kommet over halvannen meter snø

Mot normalt!

Det er ikke småtteri som allerede har lavet ned over fylket vårt den siste tiden. På Twitter har Meteorologisk institutt lagt ut dette bildet som viser snømengdene i landet vårt.

– Sør- og Østlandet skiller seg ut med to til tre ganger så mye snø som normalt. Lenger nord mindre snø enn vanlig, skriver meteorologene.

Foto:

Artikkeltags