Spillsenterets øvrige 1. nyttårsdagmeny:

Oddsdobbel: Everton slår tilbake

Oddssingel Premier League: Kane sørger for Spurs comeback

Oddssingel Premier League: Aubameyang scorer først på Emirates

Oddssingel Championship: Norwich går på en ny smell

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss på første nyttårsdag. I England fortsetter juleprogrammet med full styrke de nærmeste dagene. Det spilles tre kamper i Premier League i dag, og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two.  Det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen avvikles i dag og i Tour De Ski er det klart for sprint i Val Mustair. I NHL er det fullt kjør om dagen og der skal det spilles tre kamper.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Ipswich - Millwall H 3,00 (spillestopp kl 15.55)

Tradisjonsrike Ipswich ligger helt sist på tabellen i Championship og har kun vunnet to av sine 25 første seriekamper. Står med totalt 15 poeng, men har ikke mer enn sju poeng opp til sikker plass og det fortsatt 21 serierunder igjen. Tok sin første hjemmeseier for sesongen fjerde sist da det ble 1-0 seier mot Wigan. Hadde også høyt plasserte Sheffield United i kne i den påfølgende hjemmekampen, men evigunge Billy Sharp sørget for 1-1 og poengdeling. Røk så 0-3 borte for Queens Park Rangers andre juledag, og tapte også 0-2 borte for Middlesbrough lørdag. Men hang bra med i den kampen. Svake 1-7-4 på de tolv første hjemmekampene. Ipswich har ingen nye skader eller karantener etter lørdagens kamp.

heller ikke Millwall har hatt sving på sakene i første halvdel av sesongen. Ligger på 20. plass med totalt 25 poeng og hele 22 av de poengen er kommet hjemmebane. Meget svake 0-3-9 på tolv spilte bortekamper.  Viktige 1-0 seier hjemme mot Reading og Nottingham Forest i de to siste, har sendt laget tre poeng klar av nedrykksstreken.

Man blir som kjent sjelden rik av å spille bunnlag på langoddsen, men at Millwall som er uten seier på bortebane og har tapt ni av tolv bortekamper, skal stå som 2,20 favoritt i ettermiddag. Det kjøper vi ikke. Ipswich må ha trepoengere og 3,00 på hjemmeseier kan være dagens beste spill i Championship.

Klikk her for å levere dette spillet