Gå til sidens hovedinnhold

Forsinkelser på søppelhentingen – her er status

Artikkelen er over 3 år gammel

Snøfallet denne uken har skapt trøbbel for renovatørene som samler inn avfall. Nå oppfordrer de folk til å måke fram beholderne sine.

– Enkelte steder kan det fremdeles være vanskelig å få tømt på grunn av snøforholdene. Vi ber om at beholderne måkes fram, at snøen måkes av lokkene på beholderne og at det strøs om det er glatt. Renovatørene gjør sitt beste for at avfallet skal bli tømt, sier kommunikasjonssjef i Vesar, Kaia E. Ross Lind.

LES OGSÅ: Forsinkelser på avfallsinsamlingen – her er status

Måtte utsette

Snøfallet tidligere i uken medførte vanskelige kjøreforhold for renovatørene som samler inn avfall, og i forsinkelser på innsamlingen.

– Det har dessverre medført at noen områder ikke har fått hentet avfallet sitt som planlagt. I Stokke er det enkelte som ikke har fått hentet plastemballasje, dette vil bli samlet inn i løpet av i dag eller morgendagen. Enkelte steder i Re og Tønsberg er det noen ruter hvor det kun er samlet inn matavfallet og glass- og metallemballasje. Vi har dessverre sett oss nødt til å utsette innsamlingen av plastemballasjen på disse rutene for å forhindre ytterligere forsinkelser, sier Lind.

LES OGSÅ: Har du sett disse spesielle bilene på Tønsbergs veier i dag?

Beklager

Plastemballasjen vil bli samlet inn ved neste innsamlingsuke for plastemballasje. Utover dette går innsamlingen som normalt, med noen unntak også knyttet til vær- og føreforhold.

– De berørte er varslet med tekstmelding. Vi beklager ulempen dette medfører, sier kommunikasjonssjefen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.