Brannstasjonen utsatt for hærverk

KNUSTE RUTE: Hendelsen ble fanget på film.

KNUSTE RUTE: Hendelsen ble fanget på film. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Les brannvesenets beskjed til synderen. – Du kan gjøre opp for deg!

DEL

Natt til søndag ble brannstasjonen i Ollebukta i Tønsberg utsatt for hærverk. En rute ble knust og synderen stakk av. Det hele ble fanget på film og nå har Vestfold interkommunale brannvesen en oppfordring til gjerningspersonen.

– Du kan gjøre opp for deg! skriver de på Facebook-siden sin, hvor de har lagt ut en tekst om hva som skjedde – direkte henvendt til ruteknuseren:

«Hei, du var på vei fra byen natt til søndag 26/8 sammen med to andre. En stund etter klokken 02 passerer du utenfor inngangen til Tønsberg brannstasjon. Her begår du hærverk på en glassdør slik at den går i tusen knas.

Du stikker fra stedet og fra de to du gikk sammen med, da du løp over Nedre Langgate foran en buss og inn gjennom krattet over til Munkegaten.

De to andre du gikk sammen med medvirket ikke i hærverket og ga seg til kjenne ovenfor båtvakten til Tønsberg båtforening i Ollebukta, som så det hele. For øvrig er området rundt brannstasjonen videoovervåket.

Vi synes det hadde vært redelig om du selv tar kontakt med oss og dekker de skadene du voldte. Gjør du ikke det, – er det sikkert andre som kan gi oss ytterligere informasjon om deg med mørkt kort hår, lys T-skjorte, lyse sko, mørk jakke og mørke bukser.

Hærverket blir politianmeldt, filen med videoovervåking av din ugjerning følger anmeldelsen.»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken