Ville tilstander på stranden

Noen kommer, noen går. Mange parkerte søndag ettermiddag feil på Østerøya i Sandefjord, og fikk derfor bot av politiet.

Noen kommer, noen går. Mange parkerte søndag ettermiddag feil på Østerøya i Sandefjord, og fikk derfor bot av politiet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

SANDEFJORD: Flere av fylkets parkeringsvakter er denne uken tatt ut i streik, noe mange benytter seg godt av. Politiet har hatt fullt opp med feilparkerte biler.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Politiet har i løpet av ettermiddag fått svært mange henvendelser på feilparkeringer ved flere badeområder i hele distriktet.

Operasjonsleder Kjetil Indahl i Vestfold politidistrikt opplyser til tb.no at svært mange av henvendelsene har kommet fra Sandefjord. Der er alle parkeringsvaktene tatt ut i streik, og det er derfor fritt fram for hvem som helst.

– Mange av henvendelsene har kommet fra området Skjellvika på Østerøya i Sandefjord, forteller han og påpeker at situasjonen var ganske så kaotisk.

Da politiet kom fram på stedet så patruljen seg nødt til å oppsøke badestranda og bruke megafon for å gjøre folk oppmerksom på at biler som stod til hinder for utrykningskjøretøy, ville bli tauet bort.

– Dette hjalp litt, men etter at patruljen dro fra stedet kom det nye klager fra samme området, opplyser han til tb.no.

Tauer ikke inn bilene

Indahl forteller at det ble kostbart for flere av bilene på stedet.

– Politiet har skrevet ut flere parkeringsgebyr, sier han.

Men så langt har ingen biler blitt tauet inn som følge av feilparkeringen. Politiet har skrevet ut flere parkeringsgebyr. Så langt har ingen biler blitt tauet inn.

LES OGSÅ: P-vaktene streiker – bare ikke her

Artikkeltags