En travel natt for politiet

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

VESTFOLD: Det har generelt vært mye bråk og vold i hele fylket natt til fredag, opplyser politiet. Blant annet ble en mann fra Tønsberg arrestert etter å ha dyttet en person ut i vannet.

DEL

Politiet opplyser at det har vært en travel natt for patruljene som var på jobb i natt. I tillegg til flere trafikkulykker og fyllekjøringer måtte de ordne opp i fyll, slåssing og feststøy.

– En rekke ordensforstyrrelser ble avgjort med muntlig pålegg. Det har også vært flere støyklager i distriktet, men det var liten liten kapasitet til disse oppdragene, forteller operasjonsleder Knut Henning Bjune i Vestfold politidistrikt.

Grunnen til dét er blant annet disse sakene:

Skallet til vakt

– En 57 år gammel mann fra Larvik ble innbrakt fra festivalområdet i Stavern etter at han skallet til en vakt på stedet. Han vil bli anmeldt og fikk en bot på 10.000 kroner. Voldsepisoden skjedde 01.30-tiden, opplyser Bjune.

LES OGSÅ: Du vet at det er fredag den 13. i dag?

Vold mot politimann

Litt senere på natten slo en mann seg vrang ved et utested i Larvik.

– Klokken 02.40 ble en 21 år gammel mann fra Larvik pågrepet utenfor Losen i Larvik. Han slo til en polititjenestemann i ansiktet. Pågrepne sitter nå i arresten, opplyser politiet.

LES OGSÅ: Kvinne slo politimann i magen

Tønsberg-mann arrestert

En 24 år gammel mann fra Tønsberg ble klokken 04.30 arrestert i Stavern.

– Han hadde vært til stor sjenanse for de andre på stedet. Blant annet dyttet han en person ut i vannet. 24-åringen sitter fredag morgen i sentralarresten anmeldt for blant annet legemsfornærmelse, sier Bjune.

Artikkeltags