Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt mulig å melde seg på

Vestfoldaviser søker talenter i alle aldre

Artikkelen er over 6 år gammel

Det er på tide å se hva som finnes av talenter i fylket vårt. Meld deg på årets utgave av Vestfoldtalenter.

TØNSBERG: – Jeg liker veldig godt å synge, derfor har jeg meldt meg på Vestfoldtalenter, forteller Maria Carina Fredriksen (24) fra Melsom.

De siste åtte årene har Vestfoldtalenter blitt arrangert fem ganger. Hver gang har mange talentfulle vestfoldinger meldt seg på. Det kan også du/dere gjøre. Du melder deg på blant annet via tb.no.

Meld deg på her

Vestfold-aviser

Årets Vestfoldtalenter er utvidet til samtlige Vestfold-aviser. Jarlsberg, Gjengangeren, Øyene, Østlands-Posten, Sandefjords Blad og Tønsbergs Blad er alle med – og påmelding skjer altså til de respektive nettaviser.

– Vestfoldtalenter har vært en stor suksess tidligere, med godt over 100 deltakere. Så vi regner med tallrik påmelding denne gangen også, sier Øivind Munkås, digitalsjef i Tønsbergs Blad.

Han opplyser at påmelding kan gjøres til og med 14. april. Sist gang konkurransen ble arrangert var det dansegruppen Young Motionz som vant.

– Det var helt fantastisk gøy å vinne! Det hadde vi ikke trodd. Det var jo så mange andre flinke talenter, sa dansejentene umiddelbart etter seieren i 2013.

Gleder seg

Maria Carina Fredriksen håper hun har det som skal til for å gå helt til topps i årets konkurranse.

– Ja, jeg har i hvert fall trua, sier hun.

Hun forteller videre at hun har opptrådt noen få ganger tidligere.

– Jeg gleder meg veldig til dette. Jeg blir ikke nervøs før det er noen få minutter før jeg skal på scenen. Også er jeg flink til å huske tekster. Hvilken låt jeg skal fremføre har jeg ikke helt bestemt meg for, ennå, sier hun.

Lager video av alle

Videoopptakene blir gjort i Tønsberg.

– Fra 20. april starter vi opptakene i Tønsbergs Blads kantine. I begynnelsen av mai blir alle videoene lagt ut på alle nettavisene. Innen 18. mai skal juryen ha plukket ut 20 semifinalister – som blir gjenstand for SMS-avstemming. Det er altså folket der ute som kårer finalistene, sier Munkås.

Finale

Torsdag 18. juni finner den store finalen sted. Det skjer på Tønsberg torv under Tønsberg-dagen. Det blir seks finalister, hvor vinneren kåres i live SMS-konkurranse.

Hvem kan være med?

– Absolutt alle kan melde seg på. Vi har tidligere hatt deltakere fra under 10 år til over 60 år. I mange ulike kategorier. Men det har vært mest dans og sang. Vinneren får 10.000 kroner i tillegg til ære og berømmelse, sier Munkås.

Meld deg på her

Kommentarer til denne saken