Jeg vil gratulere Jacob Jacobsen og Katrine Henriksen fra politiet, Marita Kruse-Moss fra barnevernet, Tommy Løvig-Larsen fra Ung i Tønsberg og Elisabeth S. Paulsen i Tønsberg kommune for et fantastisk tiltak for ungdommen.

Dette viser at det er mulig å gjøre noe uten at det bør koste så mange penger. Svaret på deres undersøkelse er jo utrolig bra. De 400 ungdommene fra Presterød og Ringshaug ungdomsskoler gjorde en kjempejobb. Dette beviser at det skal ikke så mye til så lenge myndighetene ønsker ett fornuftig samarbeide med ungdommen. Dette Prosjektet « Innbyggerstemmen», kom fra Politidirektoratet, og det er politiet i Tønsberg og Tønsberg kommune som har samarbeidet med å gjennomføre dette. Dette prosjektet har de klart å gjennomføre «Uten bruk av penger». Med et tilsvarende prosjektet kan man gå videre, f.eks. med alle de titusener av barn som lider i Vestfold og Telemark fylke.

Dette dreier seg selvfølgelig om barnevern og barnevernsinstitusjoner som dessverre ikke følger reglene som de er pålagt. Hvorfor må barn lide i velstandslandet Norge. Jeg utfordrer herved politiet, barneorganisasjoner, kommunene til å diskutere om det er mulig å gjøre noe med.

Til dere som ikke har lest TB, så anbefaler jeg å se side 2 den 5. august. Ønsker positive og negative svar.