«Vi er jentene fra Nøtterøy. Vi er her for å ha det gøy!»

NØTTERØY JENTER 2009: Foran fra venstre: Selma, Ronja, Ovidia og Ajeh. Bak fra venstre: Frida, Nora, Martha, Alva, Mia L, Mia Ø og Emilie. Neyros, Rikke og Frida HN var ikke tilstede på cupen, men er en del av laget. Trenere er Martin Øksenholt og Ibrahim Isac Fjeld.

NØTTERØY JENTER 2009: Foran fra venstre: Selma, Ronja, Ovidia og Ajeh. Bak fra venstre: Frida, Nora, Martha, Alva, Mia L, Mia Ø og Emilie. Neyros, Rikke og Frida HN var ikke tilstede på cupen, men er en del av laget. Trenere er Martin Øksenholt og Ibrahim Isac Fjeld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er jentene fra NØTTERØY.  Vi er her for å ha det GØY!  Dette runget ut over høyttaleranlegget i Sørfjell cup i Eydehavn i Arendal i helgen.

DEL

INNSENDT Nøtterøys jenter 2009 mottok sine velfortjente medaljer etter god innsats i cupen. Jentene var på sin første overnattingscup. Stor stas med en hel helg sammen med gode venninner. Sove sammen i klasserom, bade, grill, spille fotball og ha det gøy.

Dette var en ren sosial tur for jentene, men de har levert svært gode prestasjoner hele sesongen, så trenerne hadde satt opp en heftig progresjon i det sportslige opplegget. Lørdag møtte jentene like gamle motstandere og gikk av banen lørdag kveld med tre seire og 24–3 i målprotokollen. På søndag var det duket for å møte jenter født 2007. Med andre ord to år eldre. Med en egen komponert oppvarmingsdans i forkant av første kamp, satte jentene seg i respekt hos motstanderen til tross for manglende høydecentimeter.

Fysikken endrer seg mye mellom 10 år og 12 år noe som var tydelig på Eydehavn stadion denne dagen. Nøtterøy-jentene brydde seg ikke om dette og gikk i angrep i alle tre kampene med det mål om å vinne kampene. De dominerte med flott pasningsspill, mye løping og hard jobbing. Når keeperen du skal skyte på er dobbelt så stor som deg selv, sier det seg selv at det er vanskelig og lykkes helt og med marginer imot, går jentene på tre knepne tap denne dagen med sifrene 1-2, 1–2 og 0–3. Ballbesittelse og sjansemessig var jentene på pluss-siden.

– Jeg er så stolt av dere jenter, det er det første lagets trener, Martin Øksenholt, sier til jentene sine etter siste kamp. Alle foreldrene som var til stede nikker og er skjønt enige. At trenere til motstanderlagene i tillegg kommer og sier de er imponert over jentene våre, varmer både mamma-, pappa- og trenerhjerter.

Nøtterøy Jenter 2009 er en fin og sammensveiset gjeng som har trent sammen allerede i fire år. Dette er en årsklasse det bare er å merke seg fremover!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken