Gå til sidens hovedinnhold

Vi lever ikke 1919, men i 2020!

Ørnulf Thyberg og andre som kritiserer det lokale stoffet som Tønsbergs Blad utgir bør sette seg inn i hva en avis belegger med et mangfold, uten at stoffet skal slaktes og betraktes med kritikk!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

En avis er tradisjonelt en mangfoldiggjort (trykt) publikasjon på papir (digitalt) med varierende format bestående av tekst og eventuelt bilder med regelmessig utgivelsesfrekvens der innholdet tradisjonelt har hatt vekt på nyheter!

Skjønner ikke Ørnulf Thyberg og andre at jo mer kritikk av saker som kommer inn på bordet (desken) gir vann på mølla for avisen, som igjen gir penger i kassa?

Et eksempel med en slik betraktning (fra undertegnede) er når en eller annen leser kritiserer avisen, med et gjeldende oppslag (og skriver denne kritikken inn til avisen).

Enhver bedrift ville holdt seg for god til å gå ut med en slik kritikk, men for avisa er det et veldig viktig bidrag.

Selv om abonnenten i dette tilfelle bygger på kritikk på sak, som ikke passer ham og angriper ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad, Sigmund Kydland, for at han begrenser lokalt mangfold med for mye prioriteringer rundt enkelte saker, får det stå for Ørnulf Thybergs egen regning at han av den grunn velger å si opp sitt abonnement, og kaller innholdet av dagens avis for dårlig. Dette er jo rett og slett mangel på viten om hvordan en avis bør drives, med en god takhøyde for et mangfold (undertegnedes mening).

Før koronakrisen i 2018 og 2019 viste avisen et betydelig økonomisk overskudd, som kan forklares med hvilken avis kundene vil ha!

Foruten disse betraktninger syntes jeg Sigmund Kydland er en ansvarlig, god redaktør og lytter til sine kunder, sammen med gode medarbeidere som lager en god lokal dekkende avis.

Undertegnede vil understreke at dette innlegget er kun basert på undertegnedes mening!

Ønsker alle i avisen en god jul og et godt nytt år!

Kommentarer til denne saken