Skal ha tatt hemmelige filmopptak av naken stedatter gjennom flere år

HEMMELIGE OPPTAK: Stedatteren ante ikke at hun ble hemmelig filmet i stua, på badet og på sitt eget soverom (ILLUSTRASJONSFOTO).

HEMMELIGE OPPTAK: Stedatteren ante ikke at hun ble hemmelig filmet i stua, på badet og på sitt eget soverom (ILLUSTRASJONSFOTO).

En mann i 60-årene må møte i Sandefjord tingrett i oktober. Han er tiltalt for å ha filmet sin stedatter ved hjelp av skjulte videokameraer i stua, på badet og på jentas soverom gjennom flere år.

DEL

(Sandefjords Blad) Mannen er tiltalt for å ha produsert framstilling som seksualiserer barn (straffelovens paragraf 204), og for å oppbevare film med seksuelle overgrep mot barn eller framstilling av seksualiserte barn under 18 år (straffelovens paragraf 311). Han er også tiltalt for å ha filmet uten at de som ble filmet, visste om det (straffelovens paragrafer 201 og 298).

Filmet krenkende situasjoner

I seks år skal mannen jevnlig ha filmet stedatteren ved å bruke skjulte videokameraer på badet, i stua og på jentas eget soverom.

Stefaren skal ha filmet jenta i flere seksuelt krenkende situasjoner. Han er også tiltalt for å ha filmet og krenket jentas kjæreste over en periode på to år.

LES OGSÅ: 17 år gammel skoleelev filmet seksuell aktivitet, og la det ut på sosiale medier. Nå må hun møte i retten

Politiet fant «betydelige mengder» opptak

Det hele ble avslørt for en tid tilbake. Da fant politiet «en betydelig mengde seksualiserte opptak» av stedatteren, alene og sammen med kjæresten.

Det ble også funnet filmopptak av «seksuelle overgrep mot barn av en varighet på fem minutter og 46 sekunder», samt minst 780 animerte bildefiler «som viser seksuelle overgrep mot barn».

Rettssak i oktober

Den tiltalte mannen skal også ha filmet en annen ung jente over flere år.

Rettssaken mot mannen går i oktober. Det er satt av én dag til saken.

Politiadvokat Torunn Hallenstvedt Siqveland skal være aktor, mens advokat Arve André Larsen er forsvarer. Bistandsadvokater er Christofer Hestnes Andersen og My Tuyet Vuong.

LES OGSÅ: Mann tiltalt for grov trakassering av politiker og næringslivsleder

Artikkeltags