Færder og Tønsberg kommune ønsker å sammen være en ferievennlig region. Derfor vil kommunene at alle, uansett om de er fastboende eller besøkende, skal delta i en undersøkelse. Kommunene vil vite hva slags turisttilbud som interesserer folk, hvilke opplevelser søker turistene.

Er det et ønske om flere organiserte turer? Hvordan er kultur- og mattilbudet? Er opplevelsene tilrettelagt? Det er spørsmål som kommunene ønsker svar på gjennom undersøkelsen.

Undersøkelsen

Undersøkelsen tar omtrent åtte minutter å gjennomføre, den ligger på nettsidene til begge kommunene. Spørsmålene i undersøkelsen handler om hva man har lyst til å gjøre på ferie i Tønsberg og Færder området.

Øystein Hjørnevik, næringsjef i Tønsberg kommune, ønsker at så mange så mulig vil ta av tiden sin til å svare på undersøkelsen. Sånn at det blir et bredt utvalg fra undersøkelsen, om hva familier, par, enslige og bedrifter ønsker å gjøre når de er på ferie i området.

– Innspillene fra undersøkelsen vil gi tydelige ideer om hva vi bør satse på å utvikle mer av, mener Øystein Hjørnevik.

Vinn tur til Fulehuk

De som svarer på gjesteundersøkelsen blir med i en trekning av en tur for to til ærverdige Fulehuk fyr, som ligger ytterst i Oslofjorden. Turen inkluderer transport fra Tønsberg, middag, overnatting i et dobbeltrom og frokost.

Undersøkelsen finner du her.

Målet er at Tønsberg Færder regionene skal bli et profesjonelt helårig reisemål og med verdiskapning på lik linje med de beste i Norge. Kommunene har i samarbeid med næringen laget en felles besøksstartegi. Målet med besøksstrategien er økt verdiskaping og flere arbeidsplasser i regionen. Denne strategien ble bestemt i bystyret i Tønsberg og Færder kommunestyre våren 2019.