Gå til sidens hovedinnhold

Vil hedre Tønsbergs ildsjeler, men trenger din hjelp

Vet du om noen som fortjener en ekstra takk for innsatsen?

I anledning byjubileet, ønsker Tønsberg kommune å løfte fram og gi oppmerksomhet til de som gjør en ekstra innsats for nærmiljøet sitt. Nå ønsker de forslag om ildsjeler i kommunen vår.

– Kanskje du kjenner en som bruker fritiden sin til å gjøre noe fint for andre? En som tar ekstra godt vare på nærmiljøet sitt? Eller kanskje en som brenner litt ekstra for Tønsberg by? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg! skriver kommunen på sin hjemmeside.

Du kan legge inn dine forslag ved å fylle ut skjemaet som du finner her.

– Tips oss ved å fylle ut skjemaet, så kanskje det blir din ildsjel som får litt ekstra oppmerksomhet for sin innsats, melder kommunen.

(Saken fortsetter under bildet)

Les også

En stor bit av byjubileumsfesten i juni utsettes: – Nå får vi to byfesthelger, ikke bare én

– I et år preget av mange arrangementer som faller bort må vi prioritere prosjekter som faktisk lar seg gjennomføre! Å belyse noen av de fantastiske menneskene som gjør en helt unik innsats for et lokalmiljø, nærmiljø eller er en positiv ressurs for andre er ikke bare veldig hyggelig, det er også helt på sin plass i et jubileumsår å feire folka i kommunen. Det er jo de som utgjør Tønsberg! sier arrangementskoordinator Kine Granholt Lundervold i Tønsberg kommune.

Hun tar gjerne imot forslag om ulike typer ildsjeler.

– Tønsberg er en kommune der det utvilsomt finnes mange ildsjeler og de ønsker vi å løfte frem. Det kan jo være alt fra noen som kjører opp skiløyper, noen som har opprettet initiativ som kommer andre til gode, kulturarrangører eller rett og slett noen som er utrolig gode på å se folk og stille opp for de rundt seg. Vi ønsker oss disse historiene!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.