d6c2ad

Sommer'n ved kysten

Skinnende rent hus med
Asp Gruppen

Mange huseiere kvier seg kanskje over at vi er inne i høysesongen for husarbeid. Spesielt uønsket er det nok å stå bære med seg en høytrykkspyler flere meter opp på husveggen for å ta årets husvask. For Asp Gruppen, derimot, er dette jul og nyttår på én og samme gang, og de tar gjerne jobben fra deg!

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Tønsbergbedriften ble etablert i 2000 og har flere tiår med erfaring innen vinduspuss og fasadevask. Gjennom firmaets historie har de hatt rammeavtaler med Statsbygg og Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, og har derfor masser av erfaring med vask av næringsbygg.

Nå setter de siktet på privatmarkedet, og ser frem til å gjøre boliger skinnende rene i hele Vestfold. Med seg har de et helt unikt rentvannssystem, og daglig leder Ted Vikane lover å gjøre ditt hjem renere enn aldri før.

– Rentvann er kort fortalt vann som er renset i et spesielt filter, slik at det er 100% rent og helt uten partikkelinnhold. Overflater vasket med rentvann er bedre enn ved tradisjonelle metoder. Fasade og vinduer holdes rene over lengre tid og vil også våre lettere å rengjøre neste gang, forklarer han.

Vision care, Plant, Smile, Sunglasses, Flowerpot, Eyewear, Grass, House, Building

REN FORNØYELSE: Med effektive renholdsmetoder og riktig utstyr gjør Asp Gruppen husvasken til en ren fornøyelse.

Mange store fordeler

Vannet filtreres til det er fullstendig rent og har pH-verdi 7. I tillegg varmes vannet opp til det holder 60 grader. For, som Ted sier, man bruker jo gjerne varmtvann når man vasker hjemme så, og det gjør de på fasader også.

– Å bruke rentvannssystem for fasadevask er jo ikke nytt, men varmt rentvannssystem gir et mye bedre resultat, og man får utført vasken mye raskere enn med kaldt vann, forteller Ted. Systemet er fullstendig miljøvennlig, kjemikaliefritt og tilfører innen utslipp til naturen overhodet. Resultatet er et rent og pent hus.

Man bør ta husvasken hvert år, mener Ted. I Vestfold er det nemlig mye svartsopp, og mange får svartsopp hvert år. Etter vasken kan Asp Gruppen tilby å spraye boligen din med et sopp- og algedrepende middel som selvfølgelig ikke er synlig. Med dette middelet vil det ta minst tre år før du merker noe som helst til svartsopp.

– Ja, det er en garanti, og dette er noe vi gjør på mange bygg og boliger i dag, sier Ted Vikane.

Ted nevner også som en fordel at systemet deres er at man slipper både risikoen av å jobbe i stige og utgiftene med å leie en lift.

– En personløfter krever mye plass, støyer og i verste fall kan den ødelegge underlaget den står på. Vi rekker opp til 5. etasje uten lift.

Når du vasker med rentvann vil fasade og vinduer holdes rene over lengre tid. I tillegg vil det gjøre jobben lettere neste gang.

Ted Vikane

"

Asp Gruppen AS

  • Asp Gruppen ble etablert i 2000.

  • I dag har firmaet åtte ansatte, er basert i Tønsberg, og tjenestegjør hele Vestfold, Drammen og Oslo.

  • Asp Gruppen tilbyr utvendig vask av alle typer hus, borettslag og næringsbygg.

  • Firmaets rengjøringssystem renser vann i spesielle filter og varmer vannet til 70 grader for en ekstra ren vask som varer lenger.

  • I tillegg til fasadevask tilbyr Asp vinduspuss både utvendig og innvendig, rengjøring av belegningsstein og takrenner med høytrykkssystem, og beskjæring og trim av hekk.

Snille priser og store tjenester

For å bryte seg inn på privatmarkedet innen fasadevask lover Asp Gruppen å komme med et sterkt kampanjetilbud i sommer. Avslaget har enda ikke blitt slått fast, men det blir absolutt penger å spare her.

Pris for å vaske fasader og vinduer på en enebolig koster fra 5 000 til 12 000 avhengig av husets størrelse og oppdragets omfang, og Asp Gruppen kommer mer enn gjerne på gratis befaring for å gi kundene sine en pris.

Prisen inkluderer også innvendig vinduspuss, noe få andre aktører tilbyr.

Mange hus har i dag utfordrende vinduer å holde rene. Derfor tilbyr Asp Gruppen også bare vinduspuss om ønskelig.

– Hvis man først bruker penger på husvask og vindusvask på utsiden, så er det jo greit å få noen til å pusse vinduene på innsiden i samme slengen, så blir det helt perfekt, sier Ted.

For ordens skyld brukes ingen av Asp Gruppens spylesystemer på innsiden av vinduene.

– Der kan vi dessverre ikke bruke rentvannssystemet vårt, for da blir det bare søl! Da må man bruke nal og gjøre den på den gamle måten, sier Ted og ler.

ÅRLIG HUSVASK: Daglig leder Ted Vikane anbefaler alle å vaske huset hvert år.

Sommeren er reddet!

I tillegg til å være en seriøs lokal aktør som leverer alt innen fasadevask og vinduspuss på innsiden og utsiden, kan Asp Gruppen også til by tjenester innen høytrykksspyling, som for eksempel renhold av takrenner og gårdsplasser med belegningsstein.

Med beskjæring og trimming av hekken også på menyen, er det bare å ringe Asp Gruppen og så lene seg tilbake i godstolen.

Sommeren er reddet, og du kan bare slappe av, vel vitende om at alt er tatt hånd om!

Plant, Botany, Sky, Chair, Gesture, Grass, Happy
Circuit component, Electrical wiring, Slope
Sky, Building

Kontakt

Adresse
Kammegaten 1, 3101 Tønsberg

Telefon
99 10 80 80

E-post
post@asp-gruppen.no

Frokostkassa

Plant, Table, Arm, Furniture, Leg, Flowerpot, Smile, Houseplant, Happy, Comfort

Wilhelmsen House

Outdoor furniture, Plant, Flower, Hat, Grass, Shorts, Leisure