Annonsørinnhold fra

- Skogro må oppleves for å skjønne hvor fint det er

En av Vestfolds mest spennende boligprosjekter tar form på Nøtterøy. Med fantastisk beliggenhet rett ved vannkanten, har boligene på Skogro det lille ekstra som gir deg den store frihetsfølelsen i hverdagen.

- Dette boligprosjektet er annerledes enn mye annet. Her er det ikke spart på noe. Beliggenheten er en perle og boligene er arkitekttegnet og helt unike, og passer så godt inn i de fine omgivelsene, sier salgskonsulent for OBOS Block Watne, Alexander Thomassen og viser vei inn til en av eneboligene på Skogro på Nøtterøy i Vestfold.

Her kan du lese mer om boligene på Skogro

SKOGRO: Totalt kommer det 15 nye boliger fordelt på eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter - oppført et steinkast unna vannet på idylliske Nøtterøy.

"

Her er det bygd for å trives. Og med utsikt til sjøen er det rom for å bare drømme seg bort.

Alexander Thomassen, salgskonsulent OBOS Block Watne

Om du ble litt nysgjerrig, så smak på dette; kort vei til skoler, barnehager, stranden og kilometervis med kyststi. Gangavstand til nærmeste matbutikk og alt du trenger. Du kan starte dagen med sjøutsikt over Vestfjorden og nyte en arkitekttegnet bolig med smarte løsninger og takhøyde som gir rom og frihet. Bo stille, rolig og barnevennlig, men likevel sentralt. På åtte minutter kjører du til Tønsberg sentrum og det pulserende livet.

- Skogro må oppleves for å skjønne hvor fint det er. Her er det bygd for å trives. Og med utsikt til sjøen er det rom for å bare drømme seg bort, sier Alexander og lar blikket gli over fjorden.

Nede ved vannet står en trebrygge dandert med fine høstfarger rundt. Måkene flyr lavt over himmelen. Det er som et levende maleri man kan våkne opp til hver dag.


  • Alle er velkommen til privat visning.

  • Kontakt salgskonsulent Alexander Thomassen på tlf. 97044499.
  • Vil du vite mer om Skogro? Les her


Vil du vite mer om

SKOGRO

FANTASTISK UTSIKT: Alexander Thomassen viser den fantastiske utsikten fra en av eneboligene på Skogro.

Tid til å gjøre det du vil

Totalt kommer det 15 nye boliger fordelt på eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter - oppført et steinkast unna vannet på idylliske Nøtterøy.

Alle boligene har utsikt over fjorden og mot Vestfolds golfbane, som ligger tvers over bukta. Området passer både til den aktive og for dem som trenger en pustepause.

- Du får en god følelse av å være her. Her er det enkelt å bo. Du trenger ikke tenke på å gjøre noe med boligen på mange år, om du ikke vil. Det er fordelen med å kjøpe nytt. Du investerer i tid til å gjøre de tingene i hverdagen du har lyst til, sier Thomassen med et smil der han beveger seg inn på kjøkkenet, som er integrert med stuen. Her er det mange meter fra tak til gulv for den gode, luftige følelsen. Og det beste er, alt er nytt, solid og stilfullt. Det er bare å bo og nyte området.

SE BILDER: Bli med til Skogro

Nyt nærområdet

Rett utenfor ytterdøren på Skogro er aktivitetsmulighetene mange. Dra ut med kajakken, spill golf eller ta friske gåturer. Midt mellom boligene ligger en veldig pent opparbeidet lekeplass. Området er uten gjennomgangstrafikk, så barna kan slippes løs uten bekymring.

Og vil du senke skuldrene, så ta med kaffekoppen og sett deg ut og nyt en utsikt som byr på sjelero.

- Under utbyggingen er det selvsagt litt støy, men når jeg har vært her på ettermiddagen så er det virkelig et fredelig område. Jeg ser for meg hvor fint det kan være å komme hjem fra jobb, fyre i peisen på kalde dager og få naturen rett inn i stua. Her er det rom for å nyte roen, understreker Thomassen.

Vil du vite mer om Skogro?

Unike, arkitekttegnede boliger

Block Watnes nye boliger er alle arkitekttegnet og planløsningen er optimalisert for å være mest mulig arealeffektive. Boligene kommer med egen parkering i carport og praktisk sportsbod.

Alle boligene vil få balkong eller terrasse vendt mot vest der du kan nyte late sommerkvelder. Flere av boligene vil også ha utgang på bakkeplan vendt mot øst. Dette gir en ypperlige mulighet for å finne drømmeplassen i morgensolen.

- Disse boligene skiller seg ut i mengden. De har et veldig tøft og allsidig design med en planløsning som kan tilpasses ut fra egne behov. I eneboligen er det en ekstra stue i første etasje, perfekt som TV-rom eller aktivitetsrom for barna. Med god standard og planløsninger, er dette boliger du kan bo lenge i - uansett hvor i livet du er, sier Thomassen.

Les mer om de ulike boligtypene her

"

Dette er boliger du kan bo lenge i  - uansett hvor i livet du er.


Innvending er det kvalitet å spore i hver krok. Boligene på Skogro har baderomsinnredning fra Sveberg, kjøkken fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens og eikeparkett i alle rom. I tillegg kommer boligene med flislagte bad med varmekabler og Watergate vannstoppesystem. For OBOS Block Watne er det viktig at deres kjøpere skal kunne fokuser på å bo, ikke stresse med oppussing.

- Jeg tenker at de som flyttet hit, uansett hvilken livsfase de er i, kan skape seg et godt hjem. Her tror jeg alle vil trives, sier Alexander og lukker ytterdøren på visningsboligen. Ettermiddagslyset lager et gyllent skjær over fjorden. Roen senker seg på Skogro.

Bli bedre kjent med Skogro