Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Kjærlighetens runde symbol

Annonse fra Mestergull Magne Rønning

Gifteringene er selve symbolet på kjærligheten, og noe dere skal bære livet ut. Ringen er et symbol på evigheten, da den hverken har begynnelse eller ende. De viser også at dere er et par i evig tid. Valg av giftering betyr mye, og lykken over å ha funnet den rette er unik. Det skal også gifteringene være.

Adresse
Fayesgate 1, Tønsberg

Åpningstider
Mandag – fredag: 10:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 18:00

Mestergull har et stort utvalg av gifteringer i både hvitt og gult gull, med eller uten diamanter. Våre Lykkeringer gir dere mulighet til å designe deres egne ringer. Brudepar er også velkommen inn til oss for hjelp om dere synes det er vanskelig å finne rett ring.

Trenden i dag er at flere og flere par velger unike gifteringer. Den tradisjonelle gullringen er fortsatt populær, men mange ønsker en helt spesiell ring – både til forlovelse og bryllup. Kvinnen bærer ofte en giftering sammen med forlovelsesringen.

Gifteringene er ofte tykkere og kraftigere enn tidligere. Mulighetene er uendelige, og stadig flere menn bruker også diamanter i sine gifteringer. 

Går du i friertanker? Det skal mye til for å slå følelsen av glede når din hjertes utkårede sier ja! Forlovelse er en fantastisk begivenhet, og ifølge tradisjonen bæres forlovelsesringen som et symbol på at vi har valgt en partner. Ringene har vært glatte ringer i gult gull, men tidene endrer seg. Hos Mestergull kan dere velge mellom et bredt spekter av forlovelsesringer eller utforme dere egne, helt etter deres smak og preferanser.

Mange foretrekker å gi sin utvalgte en vakker diamantring. Vårt store utvalg gjør det enkelt å finne ringen din kommende brud vil bære med stolthet. 

Morgengave er en tradisjon der nygifte par gir hverandre en gave den første morgen de våkner opp som Herr og Fru. Den perfekte morgengaven er en romantisk gest for å glede hverandre og vise at man setter pris på sin partner. Gaven skal være personlig og et evigvarende minne. Mange par gir hverandre et smykke, en diamant som kan festes på gifteringen eller en klokke.

Usikker på hva du skal gi din utvalgte i morgengave? Vi hjelper deg gjerne!

Hos Mestergull Rønning er dere garantert å finne symbolet på kjærligheten! 

Mestergull Magne Rønning

• Velkommen til vår butikk.

• Vi holder til i Fayesgate 1 i Tønsberg.

• I vår butikk vil du finne informasjon om nyheter og tilbud.

• Mestergull er anerkjent som smykkespesialisten i landet og tilbyr mange spennende og særegne kolleksjoner.

• Vi har den nødvendige fagkompetansen for at du skal finne ditt helt personlige smykke, og få hjelp til vedlikehold og god service.

• Våre selgere kan diamanter, trend, mote, form og farge, mens våre gullsmeder leverer det beste håndverket.

• Vi er stolte av å ha kolleksjoner fra de ledende smykkedesignerne.

• Dette er vår stolthet og din trygghet. 

Redaksjonen i Tønsbergs Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet