Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Lekkert fra innerst til ytterst

Annonse fra Skjelland

Bryllupsdagen handler om å finne den rette kjolen siden det er den alle legger merke til. Men det er også viktig å ha noe lekkert under kjolen!

Adresse
Møllegaten 4, 3126 Tønsberg

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 17: 00
Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdager: 10:00 – 15:00

Skjelland har en stor avdeling med undertøy fra Triumph, med BH størrelser fra A til G cup.
Vi tar mål og hjelper deg med å finne riktig størrelse og passform slik at du føler deg vel, fra innerst til ytterst.

Hos oss finner du også et bredt utvalg i lange og korte kjoler til bryllupsfesten.
Du kan velge antrekket blant merker som Joseph Ribkoff, Tia, Elinette og Betty Barclay.

Når bryllupet er vel overstått er det på tide å reise på bryllupsreise til varmere strøk.
Vi har et stort utvalg i bikini.
Alt selges som mix og match så du kan velge mellom forskjellige størrelser på over- og underdel. 

Skjelland tilbyr også lekkert nattøy i silke. Velg gjerne ett antrekk for bryllupsnatten og ett til bryllupsreisen.

Vi leverer alt til ung og voksen dame.

Vår visjon er å alltid levere varer av god kvalitet. Vi fokuserer på den hyggelige handelen og gode priser.

Velkommen til Skjelland – utvalg og service! 

Skjelland

• Skjelland er Tønsbergs store forretningen innen dameklær, undertøy, yttertøy, fritid, bukser, topper og badetøy.

• Alt fra ung/voksen dame fra innerst til ytterst.

• Vi har et bredt utvalg i lange og korte kjoler til bryllupsfesten.

• Skal du på bryllupsreise til varmere strøk har vi et godt utvalg i bikini, som selges som mix og match.

• Lekkert nattøy i silke til den store dagen og bryllupsreisen. 

Redaksjonen i Tønsbergs Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet