Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Vi gir oss aldri på kvalitet!

Annonse fra Murergutta AS

Familien Isaksen er en praktisk anlagt familie med et solid grunnlag for yrkesvalg. Murskje og pussebrett har gått i arv og i dag er det tredje generasjon som driver firmaet.

Adresse
Smidsrødveien 171b, 3140 Nøtterøy


Åpningstider
Mandag – fredag: 07:00 – 17:00

– Murergutta AS ble etablert av min far, Jan Vidar, og meg i 2010. Men også bestefar var murer, så yrket det har jo gått i arv i noen generasjoner, smiler Marius Kjeksrud Isaksen, daglig leder.

Selv har han vært i bransjen siden han startet som lærling i 2001. Høsten 1999 begynte han på skolen, så ble det to år på yrkesskolen og deretter to år i lære. For åtte år siden ble Murergutta AS etablert. Firmaet har hatt en solid vekst siden oppstarten. I dag er det 10 ansatte, alle er murere og murermestre, og firmaet er godt forankret lokalt.

– Vi har lærlinger også, og når de har bestått svennebrevet har de fått fast jobb hos oss, sier Isaksen.

Han er klar på at lærlinger er viktige, ikke bare for firmaet, men også for rekruttering innen faget.

– Med en lærling så kan man forme dem slik at de passer inn i vårt konsept og måten vi jobber på. Vi investerer jo en god del i lærlingene slik at de blir dyktige håndverkere, og da vil man jo beholde dem etter endt læretid, legger Isaksen til. 


Marius Kjeksrud Isaksen, daglig leder og medeier i Murergutta AS (Foto: Svein Hansen)

Lokalt forankret 

Murergutta har en hektisk hverdag, og tilbyr tjenester som mur, flislegging, støping i betong, impregnering, sparkling av gulv og legging av skifer og granitt.

De påtar seg oppdrag på nybygg, rehabilitering, oppussing, bad, kjøkken, garasje, mur, gulv og piper.

- Vi legger stor vekt på god planlegging og en trygg gjennomføring. Noen av våre medarbeidere har vært i bransjen i 30 år så de har lang erfaring, yrkesstolthet og er løsningsorienterte, sier Isaksen.

Tjenestene de leverer er som regel en del av et større prosjekt. Murergutta AS har et godt samarbeid med andre solide håndverkere innenfor andre bransjer, som gjør at de kan koordinere større og mindre oppdrag.

I 2015 flyttet firmaet inn i nye lokaler på Nøtterøy. Med på flyttelasset ble andre håndverkere, slik at det ble et lite håndverkersenter ut av det. 

For deg som kunde betyr det at du slipper å forholde deg til flere leverandører og har kun ett kontaktpunkt. Skal du for eksempel pusse opp badet, vil Murergutta utføre sitt fag og deres solide samarbeidspartnere står for elektriker- og rørleggerdelen. 

Jan Vidar Isaksen har lang erfaring innen murerbransjen (Foto: Svein Hansen)

Råd fra eksperten

Den drevne mureren har også noen gode råd å komme med for de som skal sette i gang med prosjekter, enten det er nybygg eller rehabilitering: Start planleggingen tidlig og involver en solid håndverker fra startfasen. Da vil resultatet bli best.

– Så anbefaler jeg jo å bygge i mur, som er mer vedlikeholdsfritt. Det koster litt mer, men dette er spart opp i løpet av noen år, sier han med et stort smil.

Fliser er et naturlig valg i mange rom. Det er også en sikker vinner fordi fliser ofte gir et mer eksklusivt preg og har lang levetid. I tillegg er fliser tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Det er et enormt utvalg av fliser, både når det kommer til farger, former, størrelser, overflatestruktur og glans. Murergutta påtar seg alle oppdrag med legging av fliser, og har egne flisleggere.

Peis og piper er også en del av hverdagen. Isaksen forteller at folk nå ønsker peis med mye glass. Peisen skal være minimalistisk, med rette og slette flater og beboerne skal se ildstedet.

For Murergutta er ingen jobb for liten eller for stor. De jobber for både private og det offentlige. Murerne har en variert, men spennende arbeidsdag, som starter tidlig.

– Vi er som Posten; lever av å levere. Vi leverer kvalitet i alle ledd, holder avtaler og leverer til avtalt tid og pris. Det er nok derfor vi har fått et så solid navn, sier Isaksen.

Murergutta AS lever nemlig etter mottoet "Vi gir oss aldri før vi er helt fornøyd selv". 

Murergutta AS

• Murergutta ble etablert i 2010 av far og sønn Isaksen.

• Senere har vi ansatt flere dyktige medarbeidere, og har blitt en solid lokal leverandør.

• Våre tjenester består av muring, flislegging, støping i betong, impregnering, sparkling av gulv og legging av skifer og granitt og piper og ildsteder. 

• Vi utfører oppdrag på bygg og anlegg, bad, kjøkken, garasje, mur, piper og gulv.

• For oss er det viktig å skape en trygg prosess for våre kunder.

• Vi legger stor vekt på god planlegging og en trygg gjennomføring.

• Vi jobber tross alt ofte i rom som våre kunder har behov for daglig, og det er vår oppgave å sørge for å tilrettelegge gjennomføringen av prosjektet så avbrekket blir så kort som mulig.

• Siden vi ofte leverer tjenester som en del av et større prosjekt er det viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere. Dette har vi tatt konsekvensen av ved å etablere håndverkersenteret på brua. Dette gjør at du som kunde har færre kontaktpunkter og at vi kan samkjøre leveransen til deg på en veldig god måte.

• Våre ansatte har lang erfaring fra bransjen, og vi gir oss aldri før vi er helt fornøyde selv!

Redaksjonen i Tønsbergs Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet