Annonsørinnhold fra Steinsnesbukta AS

Hva er dette?

Morten og Karin Eriksen har flyttet til Steinsnesbukta i Horten og stortrives.
Morten og Karin Eriksen har flyttet til Steinsnesbukta i Horten og stortrives.

-Da vi flyttet til Steinsnesbukta var det som å komme hjem

Karin (59)og Morten (62) Eriksen har funnet sin boligperle i Horten. Med sjøen som nærmeste nabo, turstier så langt øyet kan se og kort vei til det meste, er leiligheten i Steinsnesbukta stedet de skal nyte resten av livet.

Annonsørinnhold fra

- Jeg elsker å sitte her med kaffekoppen på morgenen, sier Karin Eriksen.  Hun er å finne på sin vante plass. På terrassen i godstolen, omringet av de vakreste blomster i potter og kasser, starter hun dagen. Bak Karin skimtes sjøen som glitrer i solen. Luften er lun, frisk og sjøtung. Det er stille rundt leilighetene i Fyrmesterveien i Steinsnesbukta. Karin vender ansiktet mot lyset og nyter starten på dagen.

Karin starter dagen med en kaffekopp på terrassen. Her finner hun roen og får en ekstra god morgen.

Lettstelte leiligheter med sjelden flott beliggenhet

Morten og Karin Eriksen flyttet fra enebolig til leilighet i Steinsnesbukta i januar. Det store huset ble for mye jobb. De trengte ikke all plassen. Ekteparet har vært gift i 40 år. Barna deres er voksne og i den nye leiligheten får de hyppig besøk av barnebarna, som elsker sjøen og den nye lekeplassen rett nedenfor boligene. 

-Jeg savner ikke huset mitt et sekund. Det er som om vi bor på et feriested nå. Jeg kan stå opp, ta på meg morgenkåpen, rusle noen minutter og hoppe i sjøen. Det er en frisk start på dagen, sier Karin. 

Vil du vite mer om boligene i Steinsnesbukta. Les her


Leilighetene i Steinsnesbukta ligger idyllisk til med sjøen og Kyststien som nærmeste nabo. 

Leilighetene i Steinsnesbukta ligger idyllisk til med sjøen og Kyststien som nærmeste nabo. 

Vil du vite mer om Steinsnesbukta?

Det er ni leiligheter ledig i Hortens flotteste bomiljø langs sjøkanten.

Kontakt Jesper Snekkestad, Eiendomsmegler Z Eiendom
Tlf: 908 52 527
Epost: jesper@z-eiendom.no

Les mer og se flere bilder fra boligprosjektet her

- Det var godt å flytte inn i bolig der alt er nytt. Leiligheten oppleves som romslig med store vinduer og masse lys. Vi trenger ikke mer enn disse 70 kvadratmeterne. Her kan vi bo selv om vi havner i rullestol, supplerer Morten. 

- Jeg skal bæres ut med beina først, skyter Karin inn og ler godt. 

Morten er født og oppvokst rett oppi gata ved Steinsnesbukta. Det er her han har lært å svømme og kjøre båt. Da de så muligheten til å flytte til sjøperlen, slo de til. Kjøpte boligen ett år før den ble oppført. Med hytte i Skirvedalen og ny leilighet, fyller pensjonistparet hverdagen med både fjell - og sjøluft. Som de sier, denne perioden i livet er til for å nytes. 

- Det var egentlig ikke noe å tenke på. Jeg visste jo at det var fint å bo her, sier Morten og lar blikket gli over vannet. 

Naboene Birthe og Turid tar morgenbad hver dag. Karin henger seg på noen ganger. Det har vokst frem et godt nabolag i Steinsnesbukta sameie.

Vil du vite mer om boligene i Steinsnesbukta. Les her

Turstier så langt øyet kan se

Sameiet i Steinsnesbukta består av 32 selveierleiligheter fordelt på seks boenheter. Byggeprosjektet ble ferdigstilt ved årsskiftet, og ni leiligheter står klare for nye eiere. Her er det bare å flytte rett inn i lekre og funksjonelle omgivelser.

- Hallo, sier Karin og Morten i det de møter to morgenbadere på gressplenen nedenfor sameiet. Naboene Birthe og Turid bader hver eneste dag i sommerhalvåret. Det hender Karin henger seg på. De har blitt godt kjent med de fleste av naboene. Det blir ofte en prat eller to over hekken. 


Morten og Karin Eriksen benytter seg av turmulighetene og den fine utsikten - hver dag. Kyststien er nærmeste nabo, som byr på unike naturopplevelser.

Morten og Karin Eriksen benytter seg av turmulighetene og den fine utsikten - hver dag. Kyststien er nærmeste nabo, som byr på unike naturopplevelser.

I hverdagen er det én ting ekteparet Eriksen må gjøre. 

- Vi elsker å gå og her er det masse turmuligheter, sier Karin og Morten nikker enig.  Det passer godt å bo tett på den vakre Kyststien, som både kan ta de til Åsgårdstrand og innover mot Horten Sentrum. Området brukes flittig av det spreke paret. Om de har lyst, tar de turen til Fishland og nyter et glass vin, før de rusler hjem.

-Da vi flyttet til Steinsnesbukta var det som å komme hjem, understreker Karin. 

SE BILDER: Steinsnesbukta - en idyll ved sjøkanten

- Vi tar vare på hverandre i sameiet

I naboleiligheten i bygget ved siden av bor Anja Fjøsne Pedersen (38). Ambulansearbeideren har hektiske dager, jobber skift. Hun trengte et sted å finne roen, noe hun gjør ved sjøen. 

- Her i Steinsnesbukta finner jeg trygghet og roen. Jeg puster mer ned i magen i en hektisk hverdag, forteller Anja. 

Anja Fjøsne Pedersen trives godt i Steinsnesbukta - og liker å bo tett på sjøen. 

Leilighetsprosjektet fant hun på Finn og ble nysgjerrig. Hun snakket med kjente om området og fikk gode tilbakemeldinger. 

- Det fine er at det faktisk har blitt sånn som det så ut på bildene i prospektet. Det er så idyllisk som jeg så for meg, sier hun, og legger til at hun knapt kjører noe sted når hun er hjemme. Det er gangavstand til treningssenter, kjøpesenter og stallen der hun tilbringer mye av fritiden. Hun trekker også frem at det å bo i ny leilighet er positivt for økonomien. 

- Det jeg bruker på strøm i måneden er helt latterlig lite. Det er balansert ventilasjon og vannbåren varme. Det betyr at leiligheten alltid er passe temperert, understreker Anja.  Hun er også leder i styret for Steinsnesbukta sameie. 

- Sameiet fungerer godt, og vi tar vare på hverandre. Det er rolige og trygge omgivelser og man kan senke skuldrene når man kommer hjem, sier hun.  

Steinsnesbukta har blitt et etablert sameie der beboerne trives, tett på sjøen og det vakre landskapet. 

- Bolig og ferieleilighet i ett

Utbygger Øyvind Johansen fra Steinsnesbukta AS smiler i det han skuer utover sameiet og sjøen.

- Vi har jobbet lenge med å få til denne boligperlen. Her så vi et stort potensiale, sier han. Nå er alle leilighetene kommet på plass. Og tilbakemeldingene fra de nye beboerne, bekrefter at det har blitt et fint sted å bo. 

Utbygger Øyvind Johansen fra Steinsnesbukta AS syns området er helt fantastisk. Steinsnesbukta sameie er en boligperle med flott beliggenhet i Horten.

- Det å bo ved vannet er helt magisk. Her finner man roen. Hele kystlinjen er åpen for deg. Det er det ikke mange andre steder som kan by på. I tillegg er det store, grønne fellesarealer å boltre seg på, sier han. 

Av 32 leiligheter, er det ni ledige - fordelt på 1. og 2. etasje. Størrelsen er fra 70 til 104 kvadratmeter. Leilighetene i 1. etasje har egen hageflekk med ferdig plen og hekk rundt. De har også livsløpstandard. I 2. etasje har leilighetene store terrasser på begge sider. 

- Det blir som om man har bolig og ferieleilighet i ett. Leilighetene er vedlikeholdsvennlige med gode planløsninger, samtidig som området har et enormt uterom med mange muligheter, understreker Øyvind og myser mot vannet. Det er noe med sjøluften, som også får utbyggeren til å ta et ekstra magedrag og senke skuldrene.

Del artikkelen på Facebook