Annonsørinnhold fra Montér Tønsberg

Hva er dette?
Foto: Siw Merete Myhre

-Det er gøy å pusse opp når vi først har kommet i gang

For Alice og Christopher er det lange dager med oppussing på familiegården. Drømmehjemmet på Barkåker tar form, godt hjulpet av av fagfolk hos Montér i Tønsberg.

Annonsørinnhold fra

- Vi ble litt glad i han med én gang. Andreas hos Montér i Tønsberg er så hyggelig og kan så mye. Det føles trygt å gå i gang med dette prosjektet, sier Alice Svalestad Bjerksund (24). På armen pludrer fem måneder gamle Frederikke, mens pappa Christopher Svalestad Bjerksund  (24) flytter stigen i takt med sparklingen. 

På gården Svalestad på Barkåker er hovedhuset ribbet i stue og kjøkken. Kjøkkenskapene har fått en dyp grønnfarge. Det males, spikres, sages og renoveres. Den lille familien skal snart flytte inn, men først vil de sette sitt eget preg på huset fra 1969. Alice er født og oppvokst på familiegården. Nå skal hun og mannen ta over. Lille Fredrikke skal få eget rosa rom.

Men å pusse opp var en helt ny åker å pløye for de to. 

Maling er ikke favorittoppgaven til Christopher, så den jobben står oftest Alice for. Hun elsker å se forskjellen maling kan gjøre i et rom. 

Oppussingen er lettere med veiledning

-Vi skulle egentlig bare innom Montér i Tønsberg og handle noen ting. Da møtte vi Andreas Dahl i Byggeservice-avdelingen, som tok seg tid til en lang prat om prosjektet vårt. Det var en god opplevelse og vi fikk så bra veiledning. Det har gjort oppussingen mye lettere, forteller de to. 

For det er ikke alltid så lett å vite hva slags type maling som skal brukes hvor. Hvilket verktøy det er behov for? Materiellbruk på lister og gulv? Hvordan å planlegge prosjektet underveis?

- Vi har jo ikke gjort dette før. Jeg har lært masse underveis. I tillegg, så tar jeg kontakt med Andreas om jeg lurer på noe. Han har alltid et godt tips eller veileder der det trengs. Det setter jeg pris på, sier Christopher. 

Og når de først har begynt, så ruller ballen videre. 

- Vi skulle bare ta stue, kjøkken og soverom, men vi har lyst på walk-in closet og kanskje ta badet etter hvert. Det er jo så gøy når vi først har kommet i gang, ler Alice. 

- Så lenge jeg slipper å male, skyter Christopher inn. 

- Den jobben tar jeg, parerer Alice og fniser. I disse dager går all fritid med til drømmehjemmet de nå skaper sammen. 

Her kan du lese mer om Montér Byggeservice og deres tjenester

Andreas Dahl er avdelingsleder for Montér Byggeservice og elsker jobben sin. Han stiller opp med tips og veiledning når Christopher og Alice trenger hjelp til prosjektet sitt. Det beste med jobben hans er å få folk til å lykkes.

Byggeservice hjelper deg fra A til Å

Mannen paret snakker så varmt om og som har vært stor hjelp underveis, er avdelingsleder for Byggeservice hos Montér i Tønsberg. Andreas Dahl er tidligere snekker og har et brennende engasjement for eget fag. 

- Her er ingen prosjekter for små eller store. Om du skal bygge en platting eller en garasje, bytte tak eller sette opp en vegg, så kan vi hjelpe til og sørge for at du får det til, sier Andreas der han går mellom reolene til den luftige og store butikken i sentrum. 

Hos Montér i Tønsberg finner du alt du trenger til små og store prosjekter. Butikken er delt inn i egne avdelinger, der du finner fagpersoner som kan hjelpe deg å komme i gang og underveis.

Hos Montér i Tønsberg er alle opptatt av at folk skal lykkes med egne prosjekter. Derfor har de det unike konseptet Byggeservice. Avdelingen hjelper deg med planlegging, valg av løsninger og produkter, verktøy og veileder deg underveis. Og trenger du håndverker, bistår de med å finne riktig fagperson til akkurat ditt prosjekt. 

Alt under samme tak

- Vi sier at Byggeservice er hjertet av Montér blant alle avdelingene våre. Folk kommer hit med sine prosjekter, så sørger vi for å kople på andre avdelinger der det trengs. Vi har mye kompetanse under samme tak, om det er maling, gulv, fliser, bad eller kjøkken, sier daglig leder, Øystein Caspersen. 

Andreas er tidligere snekker og er opptatt av å ta seg tid til kundene, slik at de er godt rustet på veien. Daglig leder, Øystein, har gitt Andreas kallenavnet orakelet i Byggeservice-avdelingen. 

Montér Tønsberg

Adresse: Måkeveien 1A, 3112 Tønsberg
Telefon: 480 73 000

Mer informasjon finner du her

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus.

Les mer om tjenestene vi leverer her

Øystein og Andreas forteller at mange av kundene kommer tilbake underveis i prosjekter for råd og veiledning. Det setter de pris på. 

- Jeg syns prosjektet til Alice og Christopher er gøy å være med på. Å pusse opp et hus er en stor jobb, og det er alltid hyggelig å følge kundene mine underveis. De har vært her noen ganger, humrer Andreas. 

Tilbake på gården står sparkling av stuen på plakaten. 

- Ja, jeg har vært innom Montér en del ganger i det siste. Det som er så bra er at du kun trenger ett sted å forholde deg til. Du får alt du trenger og alle avdelingene har dyktige folk. Det hjelper oss uerfarne. Man får jo litt stolthetsfølelse av å gjøre jobben selv, sier Christopher med et smil


Christopher og Alice er godt i gang med oppussingen. Snart flytter de inn i drømmehjemmet og tar over familiegården på Barkåker.

Christopher og Alice er godt i gang med oppussingen. Snart flytter de inn i drømmehjemmet og tar over familiegården på Barkåker.

Del artikkelen på Facebook