Annonsørinnhold i samarbeid med Toyota Bilia Tønsberg-Horten

Hva er dette?

 
 

– Tusen takk til alle våre kunder

Toyota Bilia Tønsberg - Horten er størst på personbil i sitt distrikt. De takker trofaste kunder og gode ambassadører som bidrar til å gjøre Toyotas selvladende hybrider til bestselgere.

Annonsørinnhold i samarbeid med Toyota Bilia Tønsberg-Horten

– Det er helt fantastisk å se på oversikten over mestselgende biler i distriktet, sier Robert Smeby, salgs - og markedsdirektør ved Toyota Bilia Tønsberg og Horten. 

– Tusen takk til alle våre kunder!

En anelse ydmyk kan han telle fire selvladende hybridbiler på topp 10-listen; Yaris, C-HR, Rav4 og Auris. Tallene er hentet fra statistikken til Opplysningsrådet for Veitrafikken. 

– Egentlig er det topp 9-listen der Auris-en er plassert, sier han lurt. 

Men han legger heller ikke skjul på. 

– Dette hadde vi ikke klart uten kunder som kommer igjen, som anbefaler oss til andre og forteller om kvalitetsbilene vi har. Og som velger tryggheten av en selvladende hybrid, understreker han. 

Robert Smeby, salgs - og markedsdirektør, ved Toyota Bilia Tønsberg - Horten er takknemlig og stolt av at de størst på personbiler i distriktet.

Nye lokaler på Sem

Etter mange år i bortgjemte lokaler på Sem, flyttet Toyota Bilia Tønsberg for to år siden til et 4.500 stort nybygg ved Jarlsberg travbane. Her huses en butikk for Toyota og en for Lexus, dekkhotell for 6.000 biler, stort nytt verksted, vaskehall og skadesenter. Nå har de to flotte bilanlegg i Tønsberg og Horten, og de er desidert størst i regionen Tønsberg - Nøtterøy - Horten på personbil. 

Og her er det bilhjelp å få fra A til Å. 

– Innad har vi en kultur for å jobbe sammen med kundene og vise dem respekt. Det tror jeg er hovedårsaken til at vi gjør det så bra her i distriktet, sier Robert. 

Og både Google - og Facebook-anmeldelser bekrefter at folk setter stor pris på servicen de tilbyr med gode tilbakemeldingerog mange stjerner: 

«Knallbra sted! Altid serviceinnstilte, humørglade mennesker som tar deg godt imot. Anbefales på det sterkeste» 

«Fantastisk service på skadeavdelingen i dag. Takk for hjelpa så langt.»


Dette er Toyota Hybrid:

• Toyotas hybrider kombinerer sømløst en effektiv bensinmotor, en elektrisk motor, en generator og en batteripakke.

• Hybrid handler om å lagre energi for å øke effektiviteten til bensinmotoren.

• Bilene kan kjøre på bensinmotor alene, elektrisk motor alene, eller med en kombinasjon av begge - bilen velger dette automatisk.

• Batteriet blir ladet automatisk, ved bremsing og under kjøring.

• Lagret batterienergi brukes ved akselerasjon og kjøring i bratte bakker, da bensinmotoren er på sitt minst effektive.

• Bensinmotoren kobler seg av ved korte stopp i trafikken, som ved et lyskryss.

• Bensinmotoren kobler seg også av i fart, slik at ca. 20-50 prosent av kjøreturen foregår uten forbruk fra bensinmotoren.

Summen av alt dette blir spart drivstoff og lavere utslipp. Hybrid er ca. 30 prosent mer effektiv enn tilsvarende motor uten hybrid.

Bilkunnskap inn i fremtiden

Det er en jungel av biler der ute, ikke minst, ny teknologi, som er vanskelig å forutse hvordan vil gå. For mange kan et nytt bilkjøp være forvirrende. 

– Derfor tror jeg mange velger selvladende hybrider fra Toyota. Dette er biler vi har utviklet i 20 år, som er trygge - og ikke minst miljøvennlige. Jeg tror ved bilkjøp i dag, er det viktig å tenke langsiktig. forteller Robert. 

Og det er også Toyotas mantra - at deres biler er et valg for fremtiden med en teknologi som er verdensledende. 12 millioner hybridbiler er solgt på verdensbasis. Og miljø er en topprioritet. 

Siste undersøkelse fra tyske ADAC (Allgemeine Deutsche Automobil-Club e.V) – som er Tysklands og Europas største bilistorganisasjon med mer enn 18,5 millioner medlemmer - viser at Toyotas hybridbiler kommer høyt opp på listen over de mest miljøvennlige bilene. 

C-HR - design som begeistrer

Selv om Toyota er kjent for sine kvalitetsbiler, er de ikke redd for å utfordre og sette sine biler på kartet. Den spreke crossoveren Toyota C-HR Hybrid er et godt eksempel på det. Den har tatt bilmarkedet til nye høyder med en ny og forfriskende design. Med sine futuristiske linjer, er dette en bil som blir lagt merke til ute på landeveien. 

- Dette er en bil som appellerer til alle, unge som gamle, og den har bidratt til at Toyota holder seg i teten i det norske bilmarkedet. Den ser sporty ut, er rask og har en mer effektiv elmotor som lader raskere. C-HR ble lansert i 2017, og i dens første år på markedet var den blant de ti mest kjøpte bilmodellene i Norge, forteller Robert. 

Helt i toppen på kundetilfredshet

Men de kan slå seg på brystet over å komme høyt på flere lister. Toyota har hele veien kommet godt ut på kundetilfredshet, blant annet på Norsk kundebarometer. 

– Vi måles på alt vi gjør, og når det kommer til kundetilfredshet er det på en skala fra 1-100. Sist scoret vi 98. Det er vi kjempefornøyd med, og vi jobber hardt for at alle som kommer innom oss skal være fornøyde, understreker Robert. 

Så hvordan skal dere holde posisjonene deres i Tønsberg-Horten-området?

– Vi skal fortsette den gode jobben med å yte service og vise respekt til alle som kommer innom. Også har vi knallsterke biler av høy kvalitet, som stadig videreutvikles. 

Mange lurer nok på om Toyota kommer til å komme med et helelektrisk alternativ?

–Ja, det gjør vi. Men den kommer når vi syns den er bra nok, og den vil bli en gamechanger innenfor teknologien, sier han hemmelighetfullt.


Toyota Bilia Tønsberg-Horten

Del artikkelen på Facebook