Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Bjørn vil gjøre Tønsberg festivalklar

– Sommer er festivaltid, og vi vil gjerne bidra med en fargerik gave. Kanskje andre også vil slenge seg med? sier Citroën-forhandler Bjørn Sørensen i Mobile Jarlsberg.

Annonsørinnhold i samarbeid med

-  "Be different, feel good" er slagordet til Citroën, og det passer godt inn med å sette litt farge på Tønsberg, særlig nå som festivalene nærmer seg med stormskritt, sier Bjørn. 

Bjørn fikk en idè om at han på sin måte kunne bidra til litt ekstra farge, og forslaget falt i god jord hos Citroën: 

– Vi skal gjøre vårt for å gi farge til denne sommeren, smiler han.

Citroën-forhandler Bjørn Georg Sørensen er klar for å spre farge.

Gir nytt liv til dyster vegg

Citroën har alltid vært annerledes, særlig når det gjelder fokus på design og farger. De franske bilene kan fåes i et vell av farger og fargekombinasjoner både utvendig og innvendig. 

Der stat og kommune gjerne vil ha nøytrale farger, med grått, hvitt og stål, ønsker Bjørn å male liv i byen: 

– På samme måte som vi gir farge til bilene våre, ønsker vi å gi farge til byen. Det tror vi blir lagt merke til, og vi håper at folk blir inspirert til å selv ta enda sprekere fargevalg, Det er derfor dette prosjektet passer så bra for Citroên, sier Bjørn.

Nå har han jobben med å finne en vegg som kan trenge et malingstrøk eller tre. Hvilken vegg det blir offentliggjøres ikke før prosjektet er ferdig. 


På samme måte som vi gir farge til bilene våre, ønsker vi å gi farge til byen.

Bjørn, Citroën-forhandler hos Mobile Jarlsberg

Ønsker å inspirere

– Tønsberg er den ultimate sommerbyen. Nordens eldste by er likevel trendy og attraktiv. Denne utviklingen er det veldig hyggelig å se, men vi ønsker ikke bare å se på, vi vil også bidra, sier Bjørn. 

Det håper han også flere vil:  – Det er jo vi som bryr oss om Tønsberg, som må trå til for byen vår. Derfor håper vi at vi får se både små og store bidrag til å gjøre byen vår enda bedre å bo i, avslutter Bjørn som gleder seg til å vise frem den nye veggen når den blir ferdig. 

Del artikkelen på Facebook