Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Brenner du for å lage gode, lokale historier?

– Den rette kandidaten tenker som en journalist og synes moderne markedsføring er råspennende, sier innholdsprodusent Gunnar Bækkevold.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Spray er et kommersielt innholdsbyrå med ansvar for innholdsmarkedsføring i Amedia og Nettavisen. I region Buskerud/Vestfold jobber man for disse lokalavisene:

Det er i region Buskerud/Vestfold, som omfatter titler som Drammens Tidende, Laagendalsposten og Tønsbergs Blad, at man nå skal styrke teamet med en ny innholdsprodusent i fast stilling.

– Hos oss jobber vi med å gjøre om tradisjonelle annonsebudskap til annonseartikler, forteller Gunnar.

I jobben som innholdsprodusent er du eksperten på hva som fungerer som godt, lokalt innhold.

– Innholdet vi lager skal være interessant for leserne av lokalavisa, og sørge for at kundene våre når resultatene sine, sier Gunnar.

– Kundene våre kjenner sin bedrift best, og vi vet hvordan å skape innhold som engasjerer leserne av lokalavisen. Det er en veldig god kombinasjon, påpeker han.

Innholdsprodusent Gunnar Bækkevold (til høyre) i samtale med Nicolay Skeie og Leif Arild Jensen før opptak.

Slik er hverdagen som innholdsprodusent

Hvordan ser en typisk dag ut for en innholdsprodusent?

– Vi er med medierådgiverne i møte med kunder. Da får vi vite mer om kunden og hva de ønsker å kommunisere. På bakgrunn av det lager vi vinklinger til kundene, deretter produserer og publiserer vi innholdet, sier Gunnar. 

Kan stillingen som innholdsprodusent passe deg? Sjekk stillingsutlysningen her!

Det største prosjektet i 2017 var en minidokusåpeserie fra Torp.

– Under produksjonen jobber vi på mange måter som en journalist ville gjort. Derfor er det en fordel med redaksjonell erfaring.

– Forskjellen er at du får mer tid både på produksjonen og til å planlegge i forkant. Eierskapet til det du kommuniserer for kunden blir naturlig nok større det også.

I rollen som innholdsprodusent er det ønskelig med erfaring fra både tekst, foto og video. Det er også et pluss å ha vært innom en lokalavis tidligere. 

– Jeg liker at hverdagene er varierte. Man jobber mye kreativt og sitter ikke bare foran dataen. Ute på produksjon møter vi masse interessante mennesker, sier Bækkevold.

Lokalt og nasjonalt samarbeid

Som innholdsleverandør vil du i hverdagen jobbe med 44 medierådgivere i region Buskerud/Vestfold, som dekker 14 lokalaviser mellom Larvik og Hurum (se faktaboks).

Du blir også en del av et nasjonalt nettverk av innholdsprodusenter i Spray. Spray har ansvar for innholdsproduksjon i Nettavisen og Amedia. Med 64 lokalaviser har Amedia en unik posisjon i sine områder.

– De som jobber som innholdsprodusenter i Spray har bakgrunn fra blant annet avis og pr-byråer. Dessuten har Spray et stort fagmiljø i Oslo, som er en kjempefordel, sier Gunnar.

Dette er noen av selgerne du kan bli kjent med i Buskerud og Vestfold.

Mange kontormuligheter

Arbeidssted er hos Drammens Tidende i flotte lokaler ved Strømsø Torg midt iDrammen sentrum. Den heldige som får jobben, kan imidlertid ikke regne med å sitte der hele tiden. 

– Det er gøy å ha så mange potensielle kontorplasser tilgjengelig, smiler Gunnar. Han farter mye i jobben og trives med det: – Det er gøy å se de ulike miljøene og byene i de to fylkene. En dag sitter jeg i Kongsberg, en annen dag i Drammen. Det fine med det er at man oppdager hvor bra folk som fyller opp lokalaviskontorene rundt omkring, sier Gunnar. 

Søknadsfristen er 25. april. Søk på stillingen her.

Del artikkelen på Facebook